Проблем при интегриране

MaDHaCkEr

Registered
Имам един проблем.
Ползвал съм този урок -> http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1103
направил съм всичко както е описано и от време на време ми изписва в индекса най-отгоре е това:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Server\xampp\htdocs\jbz\index.php:1) in C:\Server\xampp\htdocs\jbz\forum\includes\sessions.php on line 366

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Server\xampp\htdocs\jbz\index.php:1) in C:\Server\xampp\htdocs\jbz\forum\includes\sessions.php on line 367

Някой знае ли как може да се оправи да не го изписва и как се добавя в индекса да пише кой е последния регистриран, общо колко мнения има в форума, колко посещения и т.н

сложи най - отгоре това на страницата :

<?php include("login2.php"); ?>

след тов направи един файл login2.php

и постави в него това :

<?php define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = 'forum/';
include($phpbb_root_path . 'config.php');
include($phpbb_root_path . 'extension.inc');
include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx);
$userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_INDEX);
init_userprefs($userdata); ?>

след което качи login2 в главната директория там кадето е index :wink:

Мерси много ;) ще го пробвам сега, а да те питам как да направя в индекса на сайта ми да ми излиза кой е последният регистриран и т.н както е тук в този сайт? каво точно се пише ... ето тези нещо не са ми ясни как точно да ги добавя
$userdata['username'] - потребителското му име
$userdata['user_regdate'] - кога се е регистрирал
$userdata['user_level'] - дали е администратор или модератор (1 е админ/ 2 е мод)
$userdata['user_posts'] - брой мнения във форума
$userdata['user_style'] - кой темплейт ползва
$userdata['user_rank'] - какъв ранк е
$userdata['user_avatar'] - аватар на потребителя
$userdata['user_email'] - E-mail на потребителя
$userdata['user_icq'] - ICQ на потребителя

Edit: Сега ми изписва това
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Server\xampp\htdocs\jbz\login2.php:9) in C:\Server\xampp\htdocs\jbz\forum\includes\sessions.php on line 366

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Server\xampp\htdocs\jbz\login2.php:9) in C:\Server\xampp\htdocs\jbz\forum\includes\sessions.php on line 367

MaDHaCkEr каза:
Мерси много ;) ще го пробвам сега, а да те питам как да направя в индекса на сайта ми да ми излиза кой е последният регистриран и т.н както е тук в този сайт? каво точно се пише ... ето тези нещо не са ми ясни как точно да ги добавя
$userdata['username'] - потребителското му име
$userdata['user_regdate'] - кога се е регистрирал
$userdata['user_level'] - дали е администратор или модератор (1 е админ/ 2 е мод)
$userdata['user_posts'] - брой мнения във форума
$userdata['user_style'] - кой темплейт ползва
$userdata['user_rank'] - какъв ранк е
$userdata['user_avatar'] - аватар на потребителя
$userdata['user_email'] - E-mail на потребителя
$userdata['user_icq'] - ICQ на потребителя

Edit: Сега ми изписва това
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Server\xampp\htdocs\jbz\login2.php:9) in C:\Server\xampp\htdocs\jbz\forum\includes\sessions.php on line 366

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Server\xampp\htdocs\jbz\login2.php:9) in C:\Server\xampp\htdocs\jbz\forum\includes\sessions.php on line 367
след като се логнеш в форума би трябвало да няма проблем ... сега всичко ще ти работи след този инклуд добре спрямо форума .. последни теми и т.н.

ето ти няколко урока дето могат да ти бъдат полезни:

http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=611
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=725

Back
Горе