D djbibow Registered 2 Март 2009 #1 Почвам да качвам форума и спира до 41 % и почва от начало да се ъплоадва?
N nambar Registered 2 Март 2009 #4 Провери да видш колко макс мойе да се кажи за файл във смисл големината на фаила и хоста колко може да качва до кава колемина колко мб !
Провери да видш колко макс мойе да се кажи за файл във смисл големината на фаила и хоста колко може да качва до кава колемина колко мб !
D djbibow Registered 2 Март 2009 #5 File Size Limit 500 KB // Аз не успях да го кача, но форума си върви без него? Дали ще имам някакъв проблем?
File Size Limit 500 KB // Аз не успях да го кача, но форума си върви без него? Дали ще имам някакъв проблем?
N nambar Registered 2 Март 2009 #7 Я пробвай да влзеш през ФТП на самия ти сайт като се логнеш и нали ти дава до достъп на фтп през сайта от там се пробвай да го качиш ! А не през файл зила ! Понеже по някога дава проблеми фаилзилата !
Я пробвай да влзеш през ФТП на самия ти сайт като се логнеш и нали ти дава до достъп на фтп през сайта от там се пробвай да го качиш ! А не през файл зила ! Понеже по някога дава проблеми фаилзилата !
D djbibow Registered 3 Март 2009 #9 Зарежи го това, не става. // Как да добавя форуми/категории? Дайте нещо видео..