Проблем при постинг

webdeveloper

Registered
Здравейте, днес се натъкнах на един странен проблем. Реших да отговоря в една тема и зареждането на страницата се забави доста след което изкара тази грешка:

Could not connect to smtp host : 10060 : A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.

DEBUG MODE

Line : 112
File : smtp.php

Реших да проверя в другите форуми и теми дали прави така, но не. Странно защо само в тази тема ми дава тази грешка и въпреки нея публикува поста.

Здравей приятел явно използваш хост без SMTP и хоста не може да се свърже с него.

А какво общо има това с постинга? Както и да е, аз и без това не използвам имейли и такива работи, как да отстраня проблема?

Този проблем ще си остане докато хоста се свърже с SMTP сървъра иначе отстраняване на проблема няма ;)

Говориш глупости, няма невъзможни неща, въпроса е дали знаем как. :)
Аз SMTP сървър нямам на компютъра си и няма и да сложа. Предполагам, че с малко барникане из този smtp.php файл ще станат нещата. :)

Аз все още не мога да разбера какво общо има някаква имейл функция за пускането на мнения...

ами проблема най-вероятно се бърка при потребителския е-майл и по този начин се бърка и кода.

Както казах вече не искам SMTP сървър на компютъра си!

Edit: Май намерих проблема.

"Пращай ми мейл, когато някой отговори на темата"

Най вероятно някой като отбележи тази опция при пускането на мнение и става тази каша. Само ми кажете как да премахна това поле от темплейта и сте златни. :)

Edit2: Аз си я премахнах, да се надяваме, че няма да има проблеми сега. :)

Back
Горе