Проблем след качването на гуугъл бот

LevSkarCh3

Registered
Направих ето Този! урок, но сега форума ми не се отваря и изписва ето това - message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?

Вижте сами: CooLForuM

хмм .. пак имам проблем ... опитвам се да влеза в Админ Панела и ми пише това - Parse error: parse error, unexpected ';' in /home/www/coolforum.freehostia.com/admin/index.php on line 547

Какво да правя ?

Вижте сега:
Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE, expecting ']' in /home/www/coolforum.freehostia.com/admin/index.php on line 551

ето какво е в индекс.пхп на ред 551:

$row_class = ( $spider_users % 2 ) ? $theme['td_class1'] : $theme['td_class2']

направих го и пак си изписва това:

Код:
Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE, expecting ']' in /home/www/coolforum.freehostia.com/admin/index.php on line 551

Пак ти казвам да прочетеш коментарите в урока, по-скоро моя заради който и бях изгонен де :lol:

porostorm не разбирам от php и такива работи всичко което съм си правил е било на принципа - проба-грешка и така докато стане. Не виждам какво не ти харесва на урока след като не само аз съм успял да го инсталирам и да работи без проблем с кода който е в самия урок. Оправи го щом е грешен според теб и готово. От приказки няма смисъл помогни на хората щом урока е грешен.
Това което е в урока е оригинала на мода :?:

А за това че си бил изгонен съжалявам ама всеки си носи кръста, ако ме разбираш! Има норми на поведение и изразни средства който не са позволени не само тук, но в който и форум да влезнеш. Всеки е длъжен да ги спазва.

Да съм те обвинил тебе, че съм бил изгонен - не? Тогава?

Мода НЕ работи, мога да ти го потвърдя не са моаз. Още повече е безмислен :)

Всеки сам решава какво да си инсталира на форума :wink:

Слагам точка на темата. При мен работи, а и не само при мен (Access - за него се сещам в момента той беше един от тези който твърдяха, че мода не работи, но сега вече не го твърди). :?:

Мода и аз съм го сложил само че го бях дал на един авер да го пооправи щото отначало и при мен даваше суматии и грешки.
Сега работи само че невиждам смисъла от него :wink:

Back
Горе