Проблем със сайт на пхпбб!

cToKaTa

Registered
Значи долу има копче "www" за влизане в сайта ми(който съм написал във профила)Но като дам на него исписва примерно ако във профила съм задам дата.бг ти ми изписва във поле на браузера дата.бг ,но не влиза а ме пренасочка във cartoonnetwork.com .... Каква е тая глупост?
Може ли примерно както във дата.бг примерно фреехостиа.ком е изклюючено ? От това да е проблема ? Или проблема ще е от някой файлове ?

cToKaTa каза:
Значи долу има копче "www" за влизане в сайта ми(който съм написал във профила)Но като дам на него исписва примерно ако във профила съм задам дата.бг ти ми изписва във поле на браузера дата.бг ,но не влиза а ме пренасочка във cartoonnetwork.com .... Каква е тая глупост?
Може ли примерно както във дата.бг примерно фреехостиа.ком е изклюючено ? От това да е проблема ? Или проблема ще е от някой файлове ?
това може да е от хоста
къде си хостваш сайта ???(

Аз мисля, че проблема е от някой файлове ама кои точно незнам, трябва да погледна... :lol:

според мен не е от хост-а!

Дръпни си пхпбб от http://phpbb.com !!!

И се пак какво му е лошото на Cartoon Network :cry: :D :arrow: :idea:

Ами хоста ми е host-bg.info ,от пхп.ком го изтеглих и мисля ,че проблема е от файл някакъв ,но кой точно ?mp3-store.host-bg.info я някой да се регне и да каже дали получава писмо за потвърждаване?
И да провери дали примерно като влезе на Новини след това във Правила и даде най-долу на моя профил- Админ там www бутона да каже във кои сайт му влиза ?

ок ами ай във профил напиши някакъв сайт да вида какво ще стане?Мисля че има проблем със линковете!

Back
Горе