Проблем със скайп

Все пак това е skype (една от най бъгавите програми). Ползвайте ICQ, много по напред в развитието си е, ICQ FOREVER :?: .

Green-mourses-author-unknown.jpg

Проблема не само е при васи аз имам същия проблем :(:(:(

Edit: При мен скайпа се оправи :D :D

Еб*хт* некъдърниците :shock:

EDIT:
UPDATED 16 August, 2007 14:02 GMT: Some of you may be having problems logging in to Skype. Our engineering team has determined that it’s a software issue. We expect this to be resolved within 12 to 24 hours. Meanwhile, you can simply leave your Skype client running and as soon as the issue is resolved, you will be logged in. We apologize for the inconvenience. Latest updates
      • Забележка: Внимавай с думите !!!!!!!!
        Редакция : InDeX

Мен ме съмнява,че ще става платен.Колко човека го ползват ?От всеки човек от 1 до 10 евро....А и време му беше да стане платена,повече от 4-5 години е свободна....
Ахх колко неща съм пращал по скайп и какви дивотийй *обадете се на echo123 или я вкарайте в общ чат. Тази кака си я бива обаче ;D

Няма да стане платен :wink:
Ето и текста на български:

Обновявам 16-и август, 2007 14: 02 по гринуич: някои от вас могат да имат проблеми влизайки във Skype. Нашият екип за инженерство е определил, че то е софтуерен въпрос. Ние очакваме това да бъде решено в 12-24 часа. Междувременно, вие можете да само напуснете вашия клиент в Skype бягайки и толкова скоро, колкото проблемът е решен, вие ще бъдете идентифицирани. Ние се извиняваме за неудобството. Най-късно обновявам

jooorooo каза:
NoDoUbT каза:
дано до утре да го оправят :cry:

и аз така, че нещо... не върви без него..
Ма ич не върви без него.50% от приятелите ми са в скайп а другите в ирц.
И сега ми е скучно ;(

Ее, човек да отдели 30 свободни минути да седне пред компютъра вечерта и пак заварвам същия проблем...вярно е че до сега никога не ми е правил проблеми, а го използвам от доста време, но просто без него не върви! :x

Аз до колкото разбрах от 1 приятел в англия в новините са казали че някакви са хакнали скайп и сега го търсели ама незнам колко е вярно

Скайп, ако не бяхте чули, щеше да се оптимизира! Така и вмомента явно правят - Оптимизация или Поправка(ама тва не ми се вярва) ! :wink: :?:

От skype.com

Здравейте Всеки,

Skype работи в момента при определяне на знака -за въпроса. Ние възстановяваме нашия работещ в екип софтуер и наблюдаваме клиентите, получаващи онлайн с увеличен успех,.

Моля вижте нашия удар на сърце от blog за текущите обновявания.

Обновявам 17-и август, 2007 05: 30 по гринуич

goop каза:
Оправиха скаип.Това беше написано в форума на скаип.Аз също имам скаип :)

Как ще е оправен като не е :lol:

Само при мене ли не работи :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Back
Горе