Проблем със слагане на скин на IPB

pHp_NooB

Registered
Тея дни доста четох за IPB и на майтап на шега фраснах един IPB na localhost чрез xampp за да го пробвам, но имам проблем с слагането на скин/тема.

По подразбиране темата е касик, някаква синя там, но аз намерих една дето много ми хареса, кава се Enlighten (има и такава за vBulletin, но тази е за IPB).

След като свалих темата имаше два .*XML файла и една папка PDS's, в която имаше някакви .*PDF файлове, но бяха около 5-6 .. не е достатачно в един скин да има само 6 картинки и то .*PDF (според мен).

След като импорт-нах 2-та .*XML файла, а именно този за скина и този за картинките, дадох refresh и ми излиза нещо като нищо :!: само кремав фон някакви кодове {poster_cp} {cs_posters} и т.н.

Моля, да ми дадете подробно обяснение как се инсталира тема, къде да сложа картинките от темата, къде .*XML файловете и т.н. :wink:

И бих желал , тъй като превода на съм го писал аз, искам да ми кажете как да направя там, където пише най-доло "Олекотена версия" да пише "Превод: Петър Дернев" ?

За да ме разберете по-добре, ето ви СНИМЧИЦА - ЦЪК ЦЪК

Никой ли няма да подскаже ?

ПП: +1 за този, който ми каже как да го направя ! :idea:

1. Темата ти е в грешен раздел. Има си специален раздел със специална тема - IPB - Всичко за форумната система

2. PDF (Portable Document Format)

www.adobe.com каза:
PDF е електронен файлов формат с фиксирано оформление, който запазва форматирането на документа и позволява неговото споделяне. PDF форматът гарантира, че когато файлът бива разглеждан онлайн или печатан, той ще остане точно в желания от вас формат и данните във файла не могат лесно да бъдат променяни. PDF форматът е полезен също за документи, които се използват многократно чрез методите на рекламния печат.

Сиреч - това не са картинките на темата, а информация относно темата (предполагам)

Дай линк към въпросната тема (Enlighten) да видим какъв

3. Влез в админ панела -> Look and Feel -> На темата в края има бутон -> Edit Template HTML -> All Global HTML -> global_board_footer

Намери следният линк
<a href="lofiversion/index.php<% LOFIVERSION %>"><b>{$this->ipsclass->lang['global_lofi']}</b></a>

Преди него си добави "Превод: Петър Дернев"

Back
Горе