Проблем със субтитри след токов удар.

mirko996

Registered
Здравейте аз съм нов в този форум. Имам един проблем, преди известно време стана токов удар вкъщи и след като включих компютъра отново субтитрите ми се въспроизвеждаха по много странен начин.
Пр.: Äîñåãà â "Ìàëêè ñëàäêè ëúæêèíè"
- Äîáðå äîøëè â "Ëîñò Óóäñ"

Пробвах всичко, смених няколко мултимедийни програми но нищо не стана.След като се разрових малко разбрах, че "Windows-1251" ми бил развален или нещо такова.
Ако можете да ми помогнете как да си ги оправя ще ви бъда много благодарен. :cry:

P.S.: Незнам дали това е правилната секция за такава тема и се извинявам ако съм сбъркал нещо

Просто буквите са се изпържили от тока :)
Сега сериозно. Преинсталирай си Windows-а. Друг начин не знам.

Влез в езиковите и регионални настройки и де що видиш падащо меню(при ХР - на първи и последен табове) сетваш на Buglarian/Bulgaria.

Тадаа! :D

rosko каза:
Влез в езиковите и регионални настройки и де що видиш падащо меню(при ХР - на първи и последен табове) сетваш на Buglarian/Bulgaria.

Тадаа! :D

илиза:
Please insert the Compact disk labeled "Windows XP Proffesional CD-ROM" into your CD-ROM drive (E:) and then click OK.

You can also click OK if you want files to be copied from an alternative location, such a floppy disk or a network service.

Vladkata каза:
От настройките на самия плейър, от който гледаш филма не от настройките на Windows

Пробвах го и това но не е там проблема.

Еми освен да намериш диска, от който е инсталиран Уиндоуса, не виждам друг вариант.

Можеш да пробваш да инсталираш Сървис Пак директно върху този Уин, може да се получи.

Back
Горе