Проблем с "Важен Mod за phpBB форум"

adrian

Registered
Значи направих този урок , но резултата е, че като разглеждам някоя тема и седят мненията, но без текст.
mod.jpg

според мен е хубаво да прегледаш пак файловете които си променил да не си пропуснал някъде нещо!

Прегледах ги два пъти :)
Ето съдържанието на всички, който трябва да се променят:

posting.php
Код:
....
'MESSAGE' => '<mwthree style="display:none"></mwthree>' ,
...
...

privmsg.php
Код:
....
'MESSAGE' => '<mwthree style="display:none"></mwthree>',
....

viewtopic.php
Код:
....
...

includes/topic_review.php
Код:
...
....

includes/page_tail.php
Код:
...
$admin_link = ( $userdata['user_level'] == ADMIN ) ? '<a href="admin/index.' . $phpEx . '?sid=' . $userdata['session_id'] . '">' . $lang['Admin_panel'] . '</a><br /><br />' : '';
$mw3_main = '<script type="text/javascript" src="' . $phpbb_root_path . 'templates/mw3.js"></script>'; 
$mw3_topr = '<script type="text/javascript"> window.topr = true; </script>'; 
if ( empty($gen_simple_header) ) 
{ 
$admin_link .= $mw3_main; 
} 
else 
{ 
$board_config['version'] .= $mw3_topr . $mw3_main; 
} 
...

Това са ми променените файлове

posting.php

Код:
'MESSAGE' => '<mwthree style="display:none"></mwthree>' ,

Пробвай така

Код:
'MESSAGE' => '<mwthree style="display:none"></mwthree>' . $preview_message

грешката ти идва от това че ти си заменил тези стойности 'MESSAGE' => $preview_message, а то трябва ето това '<mwthree style="display:none"></mwthree>' . да се сложи между => и $preview_message
и в крайна сметка да се получи това 'MESSAGE' => '<mwthree style="display:none"></mwthree>' . $preview_message,

така във всички файлове! Успех!
Ето ти и демо http://portfolio.kitchenbg.com/forum/viewtopic.php?p=2#2

И аз имам проблем с този мод. Изпълнявам всичко написано в урока, променям необходимите файлове. А ефект няма. Всичко си е както преди. Не знам дали проблемът не е в js файла?!

Поздрави! :shock:

designer каза:
И аз имам проблем с този мод. Изпълнявам всичко написано в урока, променям необходимите файлове. А ефект няма. Всичко си е както преди. Не знам дали проблемът не е в js файла?!

я дай да видя какво си променил!

designer каза:

Дай линк към форума да го погледна.

Всичко по урока съм изпълнил, единствено се съмнявам за js файла, мисля си че не съм го копирал както трябва.

Back
Горе