Проблем с Жена

NevarMore

Registered
Надявам се освен програмисти тук да има и някой който разбира от жени.

Та така проблема ми е,че в нашата компания има едно момиче с който се си много големи приятели.... постепенно взе да ми се натиска,сяда в мене,целуваме(никога по устата) иска да я прегръщам.Тя имаше приятел с който беше ходила една година,но той постоянно се правеше че не му пука за нея,но същевременно много я ревнуваше,къса я към 10 пъти,тя се съсипа да реве покрай него.Два месеца след като скъсаха тя ходеше при него само за секс,като си мислеше че ще промени нещо.Той си намери друга а тя не спира да мисли за него и същевременно си играе с мене.Един ден я дръпнах на страни да говоря с нея по някаква тема и тя ми каза че има чувства към мене,аз не и признах нищо даже обратното отрязах я,понеже ме беше страх да и призная,мислех че е объркана и затова ми казва тези неща.След разговора който проведохме се върнахме в компанията и тя ми каза "Гадно ми е че ти го казах това,май наистина съм объркана ще ти кажа довечера като помисля какво чувствам към тебе",когато се прибрах видях 10реда обяснение че била объркана и че искала да види дали аз съм имал чувства към нея и да види дали нещо може да се получи,но разбрала че ме обичала като приятел ни що повече.Цяла вечер не спах,на другия ден в компанията се подиграваше с това че ме била сплашила вчера като ми казала че имала чувства към мене.Избухнах вътрешно и ходих бил малко една боксова круша да ми мине.Две три седмици обстановката е същата тя тича покарай стария с надеждата да тръгнат,а същевременно се натиска с мене но една идея по леко.Постоянно повтаря че съм и най-добър приятел!!!!! HELP!!!!! :| :|

Няма да те лъжа, че разбирам от жени. Не разбирам.
Виждал съм всякакви жени но това не ме прави човек който разбира от жени, защото жените са много по различни от нас.
Това в което съм 100% сигурен обаче е, че най-страшното нещо на света е тъпата жена.
Ако се забъркаш с такава лошо ти се пише и ще страдаш.
Всички жени са объркани но не всички са тъпи. Всички жени в пубертета могат да искат да опитат всичко с всеки . Няма добра лоша.
Жените са склонни към флирт, страст и каквото се сетиш но тъпите не могат да бъдат влюбени. Просто са тъпи и при тях чувствата опират най-вече до първични неща като секс, ревност, "той е само мой", "той е лош искам го" и т.н.
За теб нямам съмнение , че си влюбен но защо? Това момиче наистина ли си струва? Защо не и каза "аз все пак изпитвам чувства към теб, не можеш да се отнасяш така с мен. Не е правилно". И тогава ще разбереш наистина какъв е случаят.

Не става въпрос тази жена дали в момента те обича или не. Винаги може да се окаже, че обича теб в един момент.
По-важното е способна ли е на любов въобще. Може ли да отговори на твоите чувства правилно. Твоите са истински явно. За теб няма друга. Няма алтернатива . Друга не би те ядосала така. Нали?
Аз мисля, че щом тя се майтапи публично или не те харесва и не и пука, че те унижава или пък има чувства и се чуди как да ги прикрие.
Пък и ти доста си я объркал май. Тя е дошла при теб, а ти си я притискал без да признаеш нищо.

Ти как ще разбереш каква е истината не знам но твърдението ми за "тъпите жени" си остава. Прецени момичето и реши дали си заслужава да се бориш за нея. Ако ли не.... то тогава и за приятел не става.

admin каза:
Няма да те лъжа, че разбирам от жени. Не разбирам.
Виждал съм всякакви жени но това не ме прави човек който разбира от жени, защото жените са много по различни от нас.
Това в което съм 100% сигурен обаче е, че най-страшното нещо на света е тъпата жена.
Ако се забъркаш с такава лошо ти се пише и ще страдаш.
Всички жени са объркани но не всички са тъпи. Всички жени в пубертета могат да искат да опитат всичко с всеки . Няма добра лоша.
Жените са склонни към флирт, страст и каквото се сетиш но тъпите не могат да бъдат влюбени. Просто са тъпи и при тях чувствата опират най-вече до първични неща като секс, ревност, "той е само мой", "той е лош искам го" и т.н.
За теб нямам съмнение , че си влюбен но защо? Това момиче наистина ли си струва? Защо не и каза "аз все пак изпитвам чувства към теб, не можеш да се отнасяш така с мен. Не е правилно". И тогава ще разбереш наистина какъв е случаят.

Не става въпрос тази жена дали в момента те обича или не. Винаги може да се окаже, че обича теб в един момент.
По-важното е способна ли е на любов въобще. Може ли да отговори на твоите чувства правилно. Твоите са истински явно. За теб няма друга. Няма алтернатива . Друга не би те ядосала така. Нали?
Аз мисля, че щом тя се майтапи публично или не те харесва и не и пука, че те унижава или пък има чувства и се чуди как да ги прикрие.
Пък и ти доста си я объркал май. Тя е дошла при теб, а ти си я притискал без да признаеш нищо.

Ти как ще разбереш каква е истината не знам но твърдението ми за "тъпите жени" си остава. Прецени момичето и реши дали си заслужава да се бориш за нея. Ако ли не.... то тогава и за приятел не става.
Силни думи,но си прав ....... по принцип когато я погледна в очите и я питам нещо винаги знам отговора преди да ми го е казал,но сега не можах да видя нищо,от два месеца не мога да погледна друго момиче просто са ми безинтересни нито красиви.... до сега не е било да не искам никоя друга

Тя ходи подир бившия точно защото го обича.Когато говорехме тя ми каза обичам него и имам чувства към тебе.Има друг вариант от който много ме боли да го кажа но все пак го има,че тя е искала да тръгне с мене за да го дразни понеже цялата ревност от негова страна беше към мене

Понякога е по лесно да отидеш да говориш с една жена и да и кажеш какво чувстваш. Спор няма , че човек може да се почувства унизително и съм почти сигурен, че тази жена / момиче е много объркана и не знае какво иска.
Но според мен една жена трябва да знае, че дали я харесваш или не.
Трябва да знае със сигурност. Така се чувства сигурна и спокойна.

Така ще може да вземе решение. Да или не.
Ако знае, че си влюбен тя или ще те отреже много сериозно или ще се сближите.

Ако обаче е тъпа.... всъщност ако е тъпа може и да намажеш... временно....
но това не е любов.

Всъщност за колко годишна жена говорим?
Не може да се очаква от жена по млада от 20 години да вземе каквото и да е
правилно решение в любовта.
Младите момичета може да са много-много объркани и може да изпитват различни чувства към много различни мъже/момчета.
Това не ги прави нито лоши, нито к-ви, нито нищо.
Просто природа в най-чиста форма.
Любовта и страстта са много различни неща.

я
admin каза:
Понякога е по лесно да отидеш да говориш с една жена и да и кажеш какво чувстваш. Спор няма , че човек може да се почувства унизително и съм почти сигурен, че тази жена / момиче е много объркана и не знае какво иска.
Но според мен една жена трябва да знае, че дали я харесваш или не.
Трябва да знае със сигурност. Така се чувства сигурна и спокойна.

Така ще може да вземе решение. Да или не.
Ако знае, че си влюбен тя или ще те отреже много сериозно или ще се сближите.

Ако обаче е тъпа.... всъщност ако е тъпа може и да намажеш... временно....
но това не е любов.

Целия разговор започна с това че тя би тръгнала с мене (значи имала нещо на ум за да го каже) след 1-2 години понеже аз съм я разбирал и съм я познавал такава каквато е .... аз мълчах и се опитвах да променя темата но тя упорито искаше да каже това което има да каже.Стигна се до един въпрос "Би ли си развалил отношенията с мене такива каквито са (да се натиска с мене и като е разстроена да тичам при нея понеже ми пука за нея и не искам да я виждам унила) "аз и казах твърдо не и тогава тя ми каза че имала чувства към мене.Ако на следващия ден беше ми го казала същото щях да и призная но тя отрече категорично даже с подигравка ...... не знам да ли и стана гадно че я отрязах или казва истината или не и се получи плана да тръгне с мене за да дразни бившия ....... не знам !

Редактирах си мнението преди 1 мин. точно.
Ти вече беше отговорил.
Виж... за едно съм сигурен.
Ако тя е влюбена в теб то няма да имаш никакви съмнения в това.
Ще си личи от 100 километра така както си личи, че ти си влюбен.

Това не прави момичето лошо. Момичетата особено младите са объркани.
Има някой които с лудо влюбени (и те са объркани) но на тях им личи.
Те просто се залепват към някой и мърдане няма.

Ти сам реши дали твоята приятелка е объркана или влюбена.

Когато излизаме примерно тя много държи да ме държи за ръка или да я прегърна,докато не види някой който познава бившия и ....... общо взето с нея се държим като нещо повече от приятели,но тя постоянно ти си ми най-добрия приятел само ти ме разбираш БлА-бЛа ...... извинявай играем белот компания идва в мене и ми сяда *** и пак БлА-бЛа

NevarMore каза:

:)

Човече нямаш идея дори какво се случва в главата на едно момиче на 17 .
Особено пък на красиво момиче.
Според мен това момиче не знае какво точно иска.

За жалост ти си по средата на цялата тази работа и не искам да те плаша но ще страдаш. Както всеки един от нас е страдал на тези години по-един или друг начин.

Имаш шанс това момиче да те харесва и това харесване да се трансформира в нещо друго но не може да разчиташ на това.

Разликата е между ада и рая.

Не може да и се сърдиш , че не те иска в този момент точно но си длъжен да се изясниш с нея и то по нормален начин.
Да и кажеш, че я харесваш (даже и малко повече от харесване) и нека с това да се има в предвид в бъдещите ви отношения независимо дали ще сте приятели или гаджета. Просто такива грешки и флиртове трябва да се правят само ако тя има сериозни намерения.

Може тази жена да чака да я поискаш и да го покажеш. Може и да се лигави.
Не я познавам не мога да те посъветвам добре.

Страх ме е да говоря за това .......... мен ме беше страх да си призная когато тя ми каза че има чувства към мене ........ друга страна да я изчакам да се разбере със себе си и тогава да говоря с нея ....... страх ме е да не ме отдреже и да си разваля отношенията с нея :S

Привет мисля че съм виждъл такъв сценарии (btw и подобни филми има :) )

NevarMore каза:
най-добрия приятел само ти ме разбираш БлА-бЛа......... извинявай играем белот компания идва в мене и ми сяда *** и пак БлА-бЛа
В този момет мрежата е разпъната и чака ти да се оплетеш в нея като и покажеш чуствата си. Отам нататъка си лесен съответно ще и се водиш по акъла както тя с предния, един вид ще си резервния който ще и изпълнява прищявките.

admin каза:
Да и кажеш, че я харесваш (даже и малко повече от харесване) и нека с това да се има в предвид в бъдещите ви отношения независимо дали ще сте приятели или гаджета. Просто такива грешки и флиртове трябва да се правят само ако тя има сериозни намерения.
Точно, но бъди малко твърд задаи и условия, покажи че при тебе тия номера няма да минават.

Моят съвет е да действаш няма време за срам, трябва да се трупа опит един живот живееш направи го див и щастлив.

Дори и да не стане нищо с тази мацка има още много други. :?:

Не й позволявай да ти се качва на главата и да те прави на глупак само защото имаш чувства към нея. Да, трудно ще е, но аз след подобно изпълнение бих се отдръпнал, к'во има да ми се прави на интересна как ме била изплашила :P Имал съм подобна ситуация с една бивша. Бяхме разделени, обичах я (тя ме заряза заради друг btw) след няколко месеца обаче тя дойде при мен и се събрахме пак. Ок, всичко ток и жица обаче много скоро една вечер излизаме с приятели (главно мои приятели) и тя почна направо да си ме прави на глупак пред тях. Не исках да вдигам скандали, изтърпях я, но след края на вечерта скъсахме. Може много да съм я обичал, но на глупак не обичам да ме правят - всичко си има граници :) После от общ приятел разбрах че тя се е върнала при мен за да ме накара аз да скъсам с нея за да ми бъдело по добре от раздялата - wtf женска логика :D btw и тя беше на 17 точно в него момент, аз бях минал 20-те :D Та както и да е, от тогава съм си обещал на мен си - каквото и да става каквито и чувства да имам към жената, ако скъсаме един път, връщане назад няма. И което най - ме радва имах такова изпитание и се справих :P преди около 2г прекрарих 6г връзка с жена с която дори живеехме заедно, но ходи до USA и като се върна скъсахме защото искала да ходи по света и евентуално да живее в друга държава и така (а аз не искам). Та няколко месеца след това се видяхме по нова година и тогава имаше възможност да се съберем примерно (или секс за 1 вечер незнам какво точно трябваше да стане) тя посегна да ме целуне, а аз просто се отдръпнах. Може да й е било тъпо, надявам се не много :P но тя е взела решение аз го следвам, крачка назад Не! :)

Бил съм и в друга подобна ситуация на твоята - харесвах едно момиче, но вече бяхме станали добри приятели. Чудех се да й кажа ли или да замълча. Тогава ми беше трудно да взема това решение, но реших да не й казвам и да си останем приятели и от много години съм сигурен че не сгреших :) дълги години сме приятели :)

Та от цялата работа искам да кажа че трябва ти да решиш какво искаш и как го искаш. Дали си склонен да се държат зле с теб пред приятели и в същото време да се натискате насам натам и евентуално да получиш нещо или да седнете и да си изясните нещата: кое, как, защо и т.н. Незнам дали това че е объркана (примерно), теб те остройва. Не мисля че би искал да си примамка за бившия й ... особено щом изпитваш нещо към нея. Това е решението според мен - сядате говорите разбирате се и к'вото стане. Ако те отреже - ще те е отрязала :P ще ти е кофти известно време, но съм почти сигурен че ще е много по малко време от колкото да не си наясно с нещата които се случват и да се чудиш какво да правиш и накрая примерно да се окаже едно нищо :)

Ако я познавах от скоро нямаше да се замисля даже,но я познавам от 5 години тя е объркана и ако точно сега и говоря твърдо ще ми тегли майната и ще съм до там като приятел с нея и като нещо повече ..... !

До преди 5часа бях убеден да и кажа,но прочетох всичко отначало и имам колебания пак ...... някой беше написал по-добре да и кажеш да те боли 2-3 дена от колкото да живея в илюзия ........ не знам кажете последно да и кажа ли или не

Не мога да па,само за нея мисля и много ме е страх да не ме отреже.Моля Ви кажете последно да или не :|

Никой от форума няма да ти даде точен отговор какво да правиш. С всяка жена различно се действа. Ти си различен от админ , мен , от всички които са писали в темата.Първо ще ти разкажа и аз 2 историйки и след това ще ти дам предложение как можеш да постъпиш. Но ти сам избираш какво и как да го направиш.
Първата история : Имам приятел които с всяка жена бива Friendzone-нат. Кофти нали ? А кое е по-кофтито от това ? По кофтито е да д а ти кажат ,че си и като приятел ( или по-лошото брат ) и че тя не изпитва никакви други чувства към теб. При което моят пич, тича след гъза на всяка една от тях, едновременно. Събираме се във вкъщи да пием, той от студенстки град ходи до центъра да я вземе и след това идват в Младост. Ако поканим само него, той ще пира я дали ще идва - ако идва и той ще дойде, ако не - и него няма да го има. Жалко е нали ? Жалко е да тичаш след гъза на някоя и тя да те прави на маймуна.
Втората история : Адски подобна на твоята. Бях си родният град за 1 година ... една приятелка скъса с приятелчето си... и започна да се овърта около мен, при което и аз започнах да изпитвам чувства към нея. Нещата се случиха ,че не успяхме да си натъкмим чувствата и тя търсеше само повод да се изпокараме. И така и стана. Точно 3 дена преди нова година , а планувахме да я караме заедно от близо месец. Разделихме си компанията и всеки си пое по пътя. На мен ми беше кофти , но ми мина. Чувствата към една колежка се върнаха... а това ,че тя може да не знае че съществувам е друг въпрос.

Това че си е разкрила чувствата непосредствено след разделя имай предвид че може да е факт породен от скорошната и раздяла.

Това което можеш да направиш е да си покажеш чувствата на 4 очи , а не като се съберете в компанията и да я дръпнеш на страни.
Ако тя ти отвърне на чувствата за момента е окей.
Ако не ти отвърне от чувствата тогава става кофти положението, тъй като се събирате в една и съща групичка. И тогава следва това дали ти можеш да се правиш след това че не ти пука и наистина да не ти пука и да я преживееш. Както казаха по-горе трябва да трупаш опит. Без да имаш такива случки няма как да знаеш как да се справиш с тях, и няма да успееш да израснеш.
Другата опция която можеш да направиш е да се правиш на недостъпен.

В моята история аз отидох и се извиних ако съм направил нещо или казал не е било умишлено, и че ще е тъпо за такива нещо да си развалим приятелството. След което се обърнах и си тръгнах. Тя ме спря и почна да обяснява че нямало нищо. Явно и приличах на някой който е паднал от небето. След което уж всичко беше по-старамо... но не беше. Такива случки като моята и твоята, и на колегата по-горе не се забравят. Колкото и да се правиш че нищо не е станало, то е станало. Едно е да забравиш да заредиш тоалетната хартия , и съвсем друго е да излееш чувствата си с някой които харесваш.

Въпроса е ТИ ПАДНАЛ ЛИ СИ ОТ НЕБЕТО ? Ще играеш ли по нейната свирка ?

P.S. ///
Човек който си няма хал хабер от програмиране ми пише да съм слагал коментари , за да видел по-късно какво съм редактирал ~_~WTF

Сега нямам време, защото не съм у нас, но после като си прибера и аз ще драсна една история с мен :)

Като се има предвид предните постове се вижда че историите са почти идентични.Така че има голяма вероятност и твоя история да е с такъв край

NevarMore каза:
Ако я познавах от скоро нямаше да се замисля даже,но я познавам от 5 години тя е объркана и ако точно сега и говоря твърдо ще ми тегли майната и ще съм до там като приятел с нея и като нещо повече ..... !
Бъди малко егоист и помисли за себе си и за това какво ти искаш, а пък ако ти тегли майна значи толкова ви е било приятелството.

От това, което си написал не мисля, че тя те има за нещо повече от приятел.
Както и мисля, че ти си временно привлечен от нея. Виждал съм много момчета да полудяват (не буквално) , след като момиче им е дало някакъв шанс. Под шанс имам предвид някакво по интимно поведение. Но това съвсем не означава, че има някакви чувства към теб.

Тя е влюбена в бившия( това са чувства, всичките сме виждали онези наивни момичета , които като 'гаджето им' звънне от лице със сълзи , става лице с усмивка ) , но тъй като той я използва само за секс, нали знаеш, на момичетата им трябва и емоционална връзка - споделяне и т.н. , то до някаква степен тя е изградила с теб такава връзка.

От тук идва цялото объркване, тя си мисли, че може да има чувства към теб след като имате някаква емоц. връзка, но тази емоц. връзка съществува единствено поради липсата на такава с бившия и приятел.

Така виждам нещата , ако съм те обидил , съжалявам.
Сигурен съм, че знаеш какво е посланието от мнението ми.

Веднъж се живее! Ако питаш мен, при тези чувства, които изпитваш към нея, не се замисляй ами отивай да говориш с нея. Кажи и какво чувстваш, какво изпитваш към нея, но ако видиш, че няма да се получи нищо просто отстъпи настрани. В началото няма да ти е лесно, но след определено време малко или повече ще спре да ти пука. При мен се получи следното. Откакто влязох в гимназията се запознах с едно момиче и още от тогава я харесах адски много.Получи се така, че се оказахме в един клас и не само това ами на един чин. За три години станахме най-добри приятели. След това се започнаха разни работи от нейна страна, като например държеше ми ръката, винаги когато правехме нещо искаше да е с мен, всяка вечер си намираше причина, за да ми звънне или пише и постоянно искаше да излизам се нея. Аз си казах майната му ще опитам и това и направих. На Свети Валентин и предложих да станем нещо повече от най-добри приятели и тя ме отряза. Поне хубавото е че сега знам, че тя иска просто да сме приятели. Това, че аз разкрих какво чувствам към нея не развали приятелството ни. В началото беше доста странно да се държим все едно нищо не е станало, но сега вече всичко отмина и отново сме най-добри приятели. Та това което се опитвам да ти кажа е да направиш какво мислиш ТИ за най-добро. Ако тя ти е истинска приятелка ще те разбере и евентуалният отказ няма да е краят на приятелството ви.

Back
Горе