Проблем с Логин система на сайт

csforce

Registered
Здравейте, прегледах доста теми но точно това го нямате ... или поне аз не го видях .
Та въпроса ми е защо след като си направих логин система за сайта с форума след като се логна през сайта ме прехвърля за секунда в форума и след това съм го направил след 2 секунди да ме прехвърля към index на сайта .. след като ме прехвърли аз съм логнат ! При натискане на форум или каквото и да е било меню ме аутлогва или с 2 думи не съм логнат...

Ето и login.php


PHP:
<?php
include($phpbb_root_path . 'includes/functions_display.' . $phpEx); 
$privmsg = $user->data['user_unread_privmsg']; 
if ($privmsg == 0) 
{ 
$msg = "<a style=\"color:#44AEDB;\" href=\"forum/ucp.php?i=pm&folder=inbox\"><b>(0)</b></a>"; 
} 
else 
{ 
$msg = "<a style=\"color:#44AEDB;\" href=\"forum/ucp.php?i=pm&folder=inbox\"><b>($privmsg)</b></a>"; 
}


$posts = $user->data['user_posts'];
$warn = $user->data['user_warnings'];
$avatar = $user->data['user_avatar'];
$ip = $user->data['user_ip'];
if ($user->data['user_id'] == ANONYMOUS)
{
echo"<div class='login_area2'><form action=\"". append_sid("{$phpbb_root_path}ucp.$phpEx", 'mode=login', true, $user->session_id) . "\" method=\"post\">
<input type=\"hidden\" name=\"mode\" value=\"login\" />
<input type=\"text\" value=\"Потребител\" class=\"login_input\" name=\"username\" />
<input type=\"password\" value=\"*******\" class=\"login_input\" name=\"password\" />
<input type=\"submit\" value=\"Влез\" name=\"login\" class=\"login_button\" />
<a class='red_button' href='http://cs-force.info/forum/ucp.php?mode=register&sid=edebb93949a3009d861e1a298c11a2b8'>Регистрация</a>
<input type=\"hidden\" name=\"redirect\" value=\"http://cs-force.info/index.php\" />
</form>
</div>
";
}
else
{


echo"Здравей <b><font color=\"95b9c9\">".$user->data['username']."</font></b> | 
Лични съобщения <font color=\"95b9c9\">$msg</font> | 
 Предупреждения: <b><font color=\"95b9c9\">$warn</font></b> | 
 Мнения: <b><font color=\"95b9c9\">$posts</font></b> ";
}
?>


В сяка страница съм добавил това:

PHP:
  <div class="login_area">
  	<div style="float: left;">Добре дошли в <?php echo $title; ?></div>
  	<div style="float: right; width: 60%;"><?php include('inc/login.php'); ?></div>
  </div>

Какво се случва не мога да разбера но и при рефреш на браузера се получава същата работа при сайта .. при форума нямам такива проблеми.
Форум: phpbb3
Сайт : script php // html от доста време го зарязох
Домейн : платен .info
Браузери : mozilla, opera , chrome .... еднакво е при всичките. :idea:
 
Никъде не виждам да си сложил session_start().

Сложи си го най - горе във всяка страница и си готов.
 
Сложил съм го но нито ми вреди нито ми помага.. доизкосорих го поне след като се логна при рефреш на браузера да не ме аутлогва но забелязах друго ... след като се логна и ме препрати в индекса ми излиза така.. index.php?sid=040a57401408a4c97133806edd8b3599 а след като натисна на начало ми излиза само /index.php тоест логина го няма ..... как да го вградя този логин в страниците за да не го отчита като някаква страница и след като дам на друга страница и да не съм логнат.
 
Пробвах да го препратя в всички налични страници чрез .htaccess но ефекта е до толкова до колкото гледаш страницата а след като натиснеш на нещо или някоя страница вече си аутлогнат трябва да има някакъв начин за да го вградя в страниците.. и не само с моят логин номер да са активни а с на всички
 
Имам 10 мнения от които 3 са за проблем от тези 3 проблема нито 1 решен от вас ... в този пост се включи само един човек и тои не ми каза нищо смислено :shock:
 
Като се има предвид частта от кода, който си дал си е доста смислено да ти кажа.
 
ок няма ядове да сметнем, че е от това...
сложил съм го в всички страници между
PHP:
<?php    session_start().   ?>

ефекта е никакъв след като се натисне на каквато и да било страница се аутлогва не знам дали не е възможно да е от форума нещо защото и във форума при рефреш на браузера не се аутлогва но като натисна на форум и съм аутлогнат ..., мисля си, че се доизкосурява нещо от самият форум за да не се аутлогва при жегване от страна на меню-то или проблема е в самото меню??? защото съм имал и готов style за форумче с вградено меню тествах го и нямаше такъв проблем с аутлогване но там е друго, че самото меню е мега упростеното но ако неможе да се направи нищо по въпроса, ще се помъча да реставрирам старото меню.
 
Ок последно питане

Възможно ли е да е от форума или по добре да не го барам защото не съм много много доволен от phpbb3 трябваше да си остана с phpbb2 но се излъгах и го ъпдейтнах.

Питам защото утре мисля да преразгледам форума защото пробвах с доста логин системи и ефекта е никакъв освен ако аз не греша.
 
csforce каза:
ок няма ядове да сметнем, че е от това...
сложил съм го в всички страници между
PHP:
<?php    session_start().   ?>

ефекта е никакъв след като се натисне на каквато и да било страница се аутлогва не знам дали не е възможно да е от форума нещо защото и във форума при рефреш на браузера не се аутлогва но като натисна на форум и съм аутлогнат ..., мисля си, че се доизкосурява нещо от самият форум за да не се аутлогва при жегване от страна на меню-то или проблема е в самото меню??? защото съм имал и готов style за форумче с вградено меню тествах го и нямаше такъв проблем с аутлогване но там е друго, че самото меню е мега упростеното но ако неможе да се направи нищо по въпроса, ще се помъча да реставрирам старото меню.
Понеже не разбрах как точно си го сложил
Код:
<?php session_start; ?>
слага се най-отгоре над кода, също нали знаеш, че се пише с точка и запетая накрая, а не само точка?
 
DeathGuard_ каза:
csforce каза:
ок няма ядове да сметнем, че е от това...
сложил съм го в всички страници между
PHP:
<?php    session_start().   ?>

ефекта е никакъв след като се натисне на каквато и да било страница се аутлогва не знам дали не е възможно да е от форума нещо защото и във форума при рефреш на браузера не се аутлогва но като натисна на форум и съм аутлогнат ..., мисля си, че се доизкосурява нещо от самият форум за да не се аутлогва при жегване от страна на меню-то или проблема е в самото меню??? защото съм имал и готов style за форумче с вградено меню тествах го и нямаше такъв проблем с аутлогване но там е друго, че самото меню е мега упростеното но ако неможе да се направи нищо по въпроса, ще се помъча да реставрирам старото меню.
Понеже не разбрах как точно си го сложил
Код:
<?php session_start; ?>
слага се най-отгоре над кода, също нали знаеш, че се пише с точка и запетая накрая, а не само точка?



Същата работа... :eek: не е от това явно
 

Горе