confiscate
Registered
Здравейте ,
В сайта си съм направил следното: при регистрация на потребител в БД се записват всички въведени данни от регистриращия се потребител + допълнително поле "status" със стойност = 0; Тези данни се изпращат и на пощата на администратора + линк отговарящ на следното: http://..../accept.php?mail=test%40abv.bg. Искам когато администраторът на сайта отвори линка, полето "status" от БД да се промени на 1.
Проблемът ми е следния: Ако се приеме, че преди това съм влезнал в администраторския си акаунт и съм създал сесия и си отворя пощата и отворя горепосочения линк , за да одобря потребител , сесията ми се прекратява, иска ми пак да влезна в профила си , пак да отворя линка и чак тогава променя стойността на " status" ...
Бихте ли ми казали откъде може да идва проблемът ?
Кодът, който променя стойността на "status":
Благодаря предварително!
В сайта си съм направил следното: при регистрация на потребител в БД се записват всички въведени данни от регистриращия се потребител + допълнително поле "status" със стойност = 0; Тези данни се изпращат и на пощата на администратора + линк отговарящ на следното: http://..../accept.php?mail=test%40abv.bg. Искам когато администраторът на сайта отвори линка, полето "status" от БД да се промени на 1.
Проблемът ми е следния: Ако се приеме, че преди това съм влезнал в администраторския си акаунт и съм създал сесия и си отворя пощата и отворя горепосочения линк , за да одобря потребител , сесията ми се прекратява, иска ми пак да влезна в профила си , пак да отворя линка и чак тогава променя стойността на " status" ...
Бихте ли ми казали откъде може да идва проблемът ?
Кодът, който променя стойността на "status":
Код:
<?php
$getMail = $_GET['mail'];
$getMailUrldecode = urldecode($getMail);
$getMailUrlencode = urlencode($getMail);
$mailQuery = mysqli_query($db, "SELECT mail,status FROM `participants` WHERE mail='$getMailUrldecode'");
$mailRow = mysqli_fetch_assoc($mailQuery);
$status = $mailRow['status'];
if (isset($_SESSION['koleva'])) {
if (mysqli_num_rows($mailQuery) === 0 || $getMail == "" || $status === '1' ) {
$error= "<div class='error' style='margin: 0 auto 30px auto;'>Niama takuv user ili ve4e e odobren!</div>";
}
else {
$updateStatus = mysqli_query($db, "UPDATE `participants` SET status='1' WHERE mail='$getMailUrldecode'");
$success = "<div class='success' style='margin:0 auto 30px auto;'> $getMailUrldecode e priet uspeshno!</div>";
}
Благодаря предварително!