Проблем с анкета + админ панел на HunteR

rado0

Registered
Здравейте дрьпнах си тази система за анкети на HunteR от тук http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2910 и като я пробвах сега и ми се появиха тези грешки Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at D:\Program Files\wamp\www\polls\index.php:1) in D:\Program Files\wamp\www\polls\index.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at D:\Program Files\wamp\www\polls\index.php:1) in D:\Program Files\wamp\www\polls\index.php on line 2

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\Program Files\wamp\www\polls\functions.php on line 228
Няма създадени анкети!
Moжe би mysql_fetch_array() грешката е защото не сьм сьздал анкета.
Но има грешка и при формата за логин в админ панела.
Ако някой може да ми помогне да оправим грешките ще сьм му много благодарен защото много ме кефи системката !!!
Благодаря ви предварително за помоща! :)

добре използваш тази система като я свали не може да не ти е дало никакви грешки. има грешка и при формата на админ панела за вход . Нз нарочно ли ги допускат тия грешки та да се мьчиме :D

rado0 каза:
Нз нарочно ли ги допускат тия грешки та да се мьчиме :D
Не, не е нарочно. Мога да те уверя, че всеки един потребител преди да пусне даден урок го тества.

Когато нещо не ти върви не обвинявай, че другите са виновни за проблемите ти :)

Грешката не знам точно на какво може да се дължи, макар че като гледам това "Warning: mysql_fetch_array(): ... " вероятно не си вкарал някоя таблица към базата данни.

Искам да кажа, че преди да пусна урока съм го пробвал и си работеше отлично.
Проблема също може да е от това, че вече излезна PHP 5.3. Той има доста промени и някой от нещата дават проблем при него.
Така, че ако си PHP 5.3 е напълно възможно това да бъде причината за проблемите ти :)

Back
Горе