Проблем с бг езика за пхпбб3

fenabg

Registered
Проблема е следният...инсталирам всичко нормално и после след инсталацията като кача в сървъра бг ланга.. и после от админ панела го инсталирам.. ми го отваря като непознат език ( имам предвид всичко излиза "ЙСИДЙАИСЙДИАСЙДИАСйдАйдА* А(У$@*$*@" ) Може ли някой да ми каже какъв е проблемът... и ако може да ми каже и след като го разреша как да го направа да е на utf-8

мерси предварително... ако съм го обяснил грешно ... моля Ви потърсете ме в скайп fena.bg, защото ми е много много спешно

Проблема е един и за него ме предушредиха.
PhPBB3 още не е завършена версия. Фраш е с бъгове. Като пример PhPBB2 за да се направи това което е (т.е. с доста малко бъгове) трябваше да минат около 4 г. С PhPBB3 ще е същото. Така че не го инзталирайте.

Не е чак фраш с бъгове просто още има неща кадето трябва да се пипне,но със всичко ново е така!

fenabg каза:
Проблема е следният...

Пипал ли си нещо по файловете на phpBB3 , БГ езика от официалната страница ли го свали, защото той си е на UTF-8, и ми дай връзка към форума

Открих нов превод на phpbb3 който е без бъгавштини и то в официялния сайт или тук също може да го намерите в форума на човека който го превежда http://phpbb3.fhhost.com/

Back
Горе