V ventsi34 Registered 18 Ноември 2009 #1 Здравейте, имам проблем с бутоните за ново постове, за отговорите сиг се сещате за какво говоря. Инсталирах си нова тема и когато форума ми е на английски език бутоните си излизат както трябва но като го направя на бг не излизат. Как да го оправя?
Здравейте, имам проблем с бутоните за ново постове, за отговорите сиг се сещате за какво говоря. Инсталирах си нова тема и когато форума ми е на английски език бутоните си излизат както трябва но като го направя на бг не излизат. Как да го оправя?
P play3r_bg Registered 19 Ноември 2009 #2 влизаш в скина ти през фтп и папката в imageset, която се казва en я преименувай на bg ;]
R renegat96 Registered 19 Ноември 2009 #3 Тази папка я дублирай така че да я има и с името en, и с името bg, защото ако само я преименуваш ще се бъгне при английския език.
Тази папка я дублирай така че да я има и с името en, и с името bg, защото ако само я преименуваш ще се бъгне при английския език.
P play3r_bg Registered 20 Ноември 2009 #4 renegat96 каза: Тази папка я дублирай така че да я има и с името en, и с името bg, защото ако само я преименуваш ще се бъгне при английския език. Увеличете... Правилно ;] но аз поне не съм използвал никога ЕН във форума ...
renegat96 каза: Тази папка я дублирай така че да я има и с името en, и с името bg, защото ако само я преименуваш ще се бъгне при английския език. Увеличете... Правилно ;] но аз поне не съм използвал никога ЕН във форума ...