Проблем с един едитор

denkata8360

Registered
Сложих си TinyMce в сайта си. Всичко тръгна ( без дизайн ) без да съм го вкарал в сайта ми. Обаче като го вкарам и TinyMce изчезва не се появява нищо. Търсих из гугъл.Без моя сайт само проба на самия TinyMce всичко работи формат всички функции. Но когато го вкарам (инклудна) и се прецаква и нищо не излиза . Оф не знам какво още да пробвам направо ....

:( :( :( :( :( :( :( :(

Едно е сигурно. Javascript-а на TinyMCE се засича с някой друг скрипт на страницата ти и затова не се показва. Провери в конзолата за грешки на браузъра ти, от там ще получиш насока накъде да тръгнеш :?:

F1r3Fl3x каза:
Едно е сигурно. Javascript-а на TinyMCE се засича с някой друг скрипт на страницата ти и затова не се показва. Провери в конзолата за грешки на браузъра ти, от там ще получиш насока накъде да тръгнеш :?:
Благодаря за отговора :)
Ами провееих информацията с кода за страницата ама всичките 3 Scipts са за TinyMce. Друго какво мога да направя или пробвам
?

Сложи си FireBug, отвори страницата, отвори и firebug и рефрешни да видиш дали не ти дава грешка ;)

shterev каза:
Сложи си FireBug, отвори страницата, отвори и firebug и рефрешни да видиш дали не ти дава грешка ;)

Много ти благодаря това свърши прекрасна работа. Подкарах скрипта всичко е 6+ . Благодаря на всички отзовали се . :)

Back
Горе