T tonev_nes Registered 7 Април 2013 #1 Имам една база данни и в нея имам записи на кирилица. Пробвах различни колации но нямаше никакъв резултат. Винаги ми излизат с ??????? вместо с кирилица. Някаква идея защо се получава това?
Имам една база данни и в нея имам записи на кирилица. Пробвах различни колации но нямаше никакъв резултат. Винаги ми излизат с ??????? вместо с кирилица. Някаква идея защо се получава това?
F fbian Registered 7 Април 2013 #2 Правиш всичко във таблицата с енкодинг UTF-8.Файловете ги записваш с енкодинг UTF-8 без BOM и след свързване с базата данни добавяш това: PHP: mysql_query("SET NAMES UTF8");
Правиш всичко във таблицата с енкодинг UTF-8.Файловете ги записваш с енкодинг UTF-8 без BOM и след свързване с базата данни добавяш това: PHP: mysql_query("SET NAMES UTF8");
T tonev_nes Registered 8 Април 2013 #3 Благодаря може да заключите темата просто е трябвало да използвам SET NAMES можете да заключите темата
Благодаря може да заключите темата просто е трябвало да използвам SET NAMES можете да заключите темата