Проблем с идентификацията PhPbb3

SSopen

Registered
Наскоро се появи проблем с новите темплейти който качвам на форума. Когато се опитам да влезна в Администраторския панел ми се появява следното съобщение

"Вие не можете да се идентифицирате като друг потребител."

Също така в форума има два начина за логване.
1. Да натиснеш бутона "Влез".
2. Да използваш формата за Логин която е на главната страница.

Когато се опитам да се логна по първия начин пак ми показва някакво такова глупаво съобщение от сорта на горното, самоче ми пише че не съм си написал паролата :idea: .

Странното е че като използвам втората форма за логин ми позволява да се логна.

Дайте да помислим и да решим този проблем. Ще съм ви много благодарен ако кажете къде може да е проблема. :(

При най-новата версия RC7 има доста голяма промяна в кода в сравнение с предните. Всички темплейти, които са правени за предните версии, не работят коректно и имат този проблем с логването в админ панела. Ако влезеш в админ панела отнякъде, направи веднага prosilver или subsilver2 темплейт по подразбиране за всички потребители.
След това потърси ъпдейтнати версии на останалите темплейти, които ползваш.

Е ако си ги правил сам, значи трябва да можеш и да ги ъпдейтнеш. Моя темплейт, който съм го правил е на основата на prosilver. Просто го преименувах prosilver и ъпдейтнах копие на форума на компютъра си. Така се ъпдейтна и моя стил. Върнах му старото име и го качих пак на сървъра.
Ако твоите стилове са на основата на някой от основните стилове, можеш да направиш като мене.

Айде успех !

Ако не можеш изобщо да влезеш в админ панела се обади, някъде го мернах как става, но трябва да потърся.

Направих Update до RC7 но сега Admin панела ми се прецака и не мога да си влезна в него. Когато въведа паролата ми изписва "Не можете да влезете в администраторския панел без парола" а аз парола си въведох.

Кажете има ли нячин да си влезна в админ панела или си крашнах форума окончателно?

Казах ти да внимаваш с темплейтите и да не слагаш за старите версии на RC7. :D

Ето тук има решение за тези, които ще направят същото като тебе.

Но и твоето решение (преименуването на стандартния стил в този, който прави проблем) също става :)

Back
Горе