J joorkataa Registered 23 Февруари 2012 #1 Имам някак си странен проблем при извеждането на датата ми я изкарва 01.01.1970 не би трябвало да е така .... самата датата се записва ето така 1329926796 ето малко повече информация за полето. Код: image_time int(11) UNSIGNED
Имам някак си странен проблем при извеждането на датата ми я изкарва 01.01.1970 не би трябвало да е така .... самата датата се записва ето така 1329926796 ето малко повече информация за полето. Код: image_time int(11) UNSIGNED
E eddyy93 Registered 23 Февруари 2012 #2 Ето така се извеждат: PHP: $unixtime=time(); echo date ("F j, Y, g:i a", $unixtime);
J joorkataa Registered 23 Февруари 2012 #3 eddyy93 каза: Ето така се извеждат: PHP: $unixtime=time(); echo date ("F j, Y, g:i a", $unixtime); Увеличете... Добре а как мога да го направя да излиза на Български а не на Английски сега вместо Февруари ми излиза February?
eddyy93 каза: Ето така се извеждат: PHP: $unixtime=time(); echo date ("F j, Y, g:i a", $unixtime); Увеличете... Добре а как мога да го направя да излиза на Български а не на Английски сега вместо Февруари ми излиза February?
E eddyy93 Registered 23 Февруари 2012 #4 Ето: PHP: $unixtime=time(); $today=date ("F j, Y, g:i a", $unixtime); $today = str_replace('January', 'Януари', $today); $today = str_replace('February', 'Февруари', $today); echo $today;
Ето: PHP: $unixtime=time(); $today=date ("F j, Y, g:i a", $unixtime); $today = str_replace('January', 'Януари', $today); $today = str_replace('February', 'Февруари', $today); echo $today;