Проблем с изгледа на Ехрlorer

dan4o

Registered
Про Модзилата всичко ми изглежда ОК но като отворя сайта ми с по стар Ехрlorer и всичко изглежда така
xxx.jpg

Как да го оправя ?

Това е най-гадното - разликата м/у браузърите.Ако направиш изгледа да е добър под IE става разбъркан под Firefox.А да не говорим при Opera-та и др.Незнам дали ще стане ,но пробвай тези разбърканите да са в tables.Аз на моя сайт така направих и да ти кажа се оправиха нещата,но не при всички сайтове става. Пробвай все пак :?:

Ами затова аз , когато ги правя ги гледам с модзилата и ИЕ6 , а то ИЕ7 си е стабилно и по принцип ако работи под ИЕ6 и Мозилата , то и ИЕ7 е добре.Е понякога се налага да се ползват хакове за ИЕ7 , но няма как.Поне в ИЕ7 са оправили png-тата да работят. Примерно в Модзила слагаш маргин , а в екслорера падинг или обратното .Гадно е , но няма как.

А това за Операта , тя е еднаква с Мозилата.В Мозила слагаш height:10px , в експлорера трябва да е font-zise:10px; ,ако имаш само фонче де.

А може ли скрипта да си сложа за мозила и за Екплорър да е друго ..
Примерно мога да сложа на Екслорър Някакъв надпис да се показва преди да зареди сайта или нещо такова

Back
Горе