Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
rotator каза:Пусни си тук кода който сваля да се опитаме да ти помогнем![]()
ventsi_konov каза:Тая тема не е ли за Software раздела?? А за проблема ти освен с инсталатори на програми с всички видове файлове ли става така?
ventsi_konov каза:1. Пробвай да си провериш Windows-a за проблеми. Мушни диска от който си инсталирал и му дай поправка. Ако не знаеш от кой диск е инсталван или не си сигурен по-добре недей че ще стане по-голяма боза.
2. Инстални си TuneUp Utilities 2008 или 2009 няма голямо значение и дай Maintenance.
ПС: Извинявай, забравих че не можеш да инсталваш нищо. Сега се сещам това само на инсталатори ли го прави или и на картинки, музика, текстови файлове...? Ако е само на инсталатори( *.exe ), то най-вероятно ти е изчезнала програмата, която оперира с тях. Тя си е вградена в Уиндоус-а. Тоест ако знаеш кое е CD-то с Уиндоус-а няма проблем. А опериращата програма може да изчезне по 2 начина. Единия е ти да си я изтрил, другя е да имаш вирус. Малко ми е неясен поста, защото бързам, но дано да ме разбереш.
Ако не можеш сам да си поправиш уиндоуса с диска или не знаеш кой е диска, то по-добре или го занеси за диагностика за да ти кажат какъв точно е проблема в някоя фирмичка или ако можеш спаси каквото можеш на единия дял и преинсталвай нацяло. Според мен понеже не е много лесно сам да си затриеш опериращата с exe програма, ти е влязъл вирус.
Не съм специалист или нещо такова, но имам малко опит. Затова преди да предприемеш брутални действия се посъветвай с някого.