Проблем с интернета

sw0rdmaster

Registered
Здравейте. Купих си нов компютър и съм с рутер. Свързах кабел между новия компютър и рутера, но ми изписва, че изобщо не е свързан кабела. Отзад до буксата свети лампата, че е включен кабела. Потърсих в "Help-a" и ми каза че не можело да намери някакви си драйвъри за адаптера. Включих автоматичното ъпдейтване, но не може да ми свали драйвърите, защото няма интернет, апък не може да се свърже с интернета, защото няма драйвъри WTF !? Какво да правя?? Благодаря предварително.

Намери си друг компютър, който има връзка с интернет. Влез в сайта на производителя на твоя компютър и си свали драйверите отговарящи за твоя модел. Качи ги на флашка и си ги сложи на компютъра, който няма връзка с интернет. :)

Е от сайта на праизводителя (Era Computer) няма никакви драйвъри. Още по-малко знам къв е модела там на Лан картата ?? Ако можеш да поясниш млако ще е супер. Мерси

EDIT: Имам диск с драйвъри на дъното дали ще свърши работа ??

Може би прес everest може да намериш информация за лан + линк към драйверите копваш го и го слвашя от дург компютър и го прехвърляш на др компютър със флашка/телефон квото можеш :)

sw0rdmaster каза:
EDIT: Имам диск с драйвъри на дъното дали ще свърши работа ??

Определено! Там би трябвало да са всички - LAN карта, Саунд и др. Видео драйвърите най-вероятно са на отделен (или поне при мен винаги са били). =)

Ники трябва да мина през вас професионалист като мен да го погледне... :D
С win7 ли си? Аз такива проблеми не съм имал. Инсталирай всичко от диска с драйвърите. :)

Начи като инсталирах драйвъртие сестра ми ("умната") рестартирала компа и само тия за Lan картата не са се инсталирали като проверих. Инталирах ги и сега всичко е наред.

Off: Тедо неска да донесеш диска !!!

sw0rdmaster каза:
Начи като инсталирах драйвъртие сестра ми ("умната") рестартирала компа и само тия за Lan картата не са се инсталирали като проверих. Инталирах ги и сега всичко е наред.

Off: Тедо неска да донесеш диска !!!
Окей, само да го намеря.
Ще питам и аз нещо тук, защото и автора на темата се интересува от отговора.
Ако си с 32битова система колко най-много RAM може да се усвои? 3гб?

Back
Горе