Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
С FTP Commander съм,сега ще пробвам,при проблеми ще пиша!bucata каза:Не знам каква програма ползваш , но дай на папката десен бутон -> трябва да има някое от тез неща Properties /CHMOD / Permission ... някое от тия трябва да има.Трябва да ти излезе Owner / Group / Public и да слагаш отметки всеки дали има право да чете , поправя и т.н. тези файлове.Явно при теб е дадено на Public -> да не могат да четат файловете.Виж не знам с коя ФТП програма си и немога точно да ти каж, но потърси някое от тия неща.
Ами пробвах с хостинг панела ми дамвам на properties и не ми дава никаква CHMOD?Иначе имам TurboFTP,TitanFTP и CoreFTP.bucata каза:Ами сега си записах FTP Commander и там няма никакви опции.Пробвай или с друг ФТП клиент или през хостинг контрол панела ти.Препоръчвам ти да пробваш с друга фтп програма.
каде си хостваш сайта ??? а тея ftp програми не са ми познатиGuest каза:Ами пробвах с хостинг панела ми дамвам на properties и не ми дава никаква CHMOD?Иначе имам TurboFTP,TitanFTP и CoreFTP.bucata каза:Ами сега си записах FTP Commander и там няма никакви опции.Пробвай или с друг ФТП клиент или през хостинг контрол панела ти.Препоръчвам ти да пробваш с друга фтп програма.
freehostia.renegat96 каза:каде си хостваш сайта ??? а тея ftp програми не са ми познатиGuest каза:Ами пробвах с хостинг панела ми дамвам на properties и не ми дава никаква CHMOD?Иначе имам TurboFTP,TitanFTP и CoreFTP.bucata каза:Ами сега си записах FTP Commander и там няма никакви опции.Пробвай или с друг ФТП клиент или през хостинг контрол панела ти.Препоръчвам ти да пробваш с друга фтп програма.