Проблем с картинките и кредора в форума!

Guest

Registered
Здравейте!Значи изтрих си смайлитата с папката и сложих нова със същото име "Smiles",но като влезнах във форума и ми дава и кредора и усмивките вместо картинки-Хиксчета.Пробвах се да ги оправя от админ менюто ама не става :(.Имате ли някакви предложения?

Виж с какви права е папката и файловете.Да не си забранил четенето на файловете. Ако си ги качвам през ФТП е много взможно да са с достп само от администратора.

FTP (или контрол панела който ползваш за достъп до файловете) задаваш 777. Виж дали ще стане.

С FTP ги качих,ама незнам за какви права ми говорите.Обяснете като на глупак,моля! :cry:

Не знам каква програма ползваш , но дай на папката десен бутон -> трябва да има някое от тез неща Properties /CHMOD / Permission ... някое от тия трябва да има.Трябва да ти излезе Owner / Group / Public и да слагаш отметки всеки дали има право да чете , поправя и т.н. тези файлове.Явно при теб е дадено на Public -> да не могат да четат файловете.Виж не знам с коя ФТП програма си и немога точно да ти каж, но потърси някое от тия неща.

bucata каза:
Не знам каква програма ползваш , но дай на папката десен бутон -> трябва да има някое от тез неща Properties /CHMOD / Permission ... някое от тия трябва да има.Трябва да ти излезе Owner / Group / Public и да слагаш отметки всеки дали има право да чете , поправя и т.н. тези файлове.Явно при теб е дадено на Public -> да не могат да четат файловете.Виж не знам с коя ФТП програма си и немога точно да ти каж, но потърси някое от тия неща.
С FTP Commander съм,сега ще пробвам,при проблеми ще пиша!

От къде да дам properties,защото и преди да я кача и след като я кача не намерих CHMOD.

Ами сега си записах FTP Commander и там няма никакви опции.Пробвай или с друг ФТП клиент или през хостинг контрол панела ти.Препоръчвам ти да пробваш с друга фтп програма.

bucata каза:
Ами сега си записах FTP Commander и там няма никакви опции.Пробвай или с друг ФТП клиент или през хостинг контрол панела ти.Препоръчвам ти да пробваш с друга фтп програма.
Ами пробвах с хостинг панела ми дамвам на properties и не ми дава никаква CHMOD?Иначе имам TurboFTP,TitanFTP и CoreFTP.

Guest каза:
bucata каза:
Ами пробвах с хостинг панела ми дамвам на properties и не ми дава никаква CHMOD?Иначе имам TurboFTP,TitanFTP и CoreFTP.
каде си хостваш сайта ??? а тея ftp програми не са ми познати

renegat96 каза:
Guest каза:
bucata каза:
каде си хостваш сайта ??? а тея ftp програми не са ми познати
freehostia.

Ами аз там не съм хоствал, но би трябвало да има контролен панел от кдето да смениш правата на папката и файловете.Тук май доста хора са хоствали там и да ти обеснят точно от къде.

a kakво ти дава ? Не е задлжително да е CHMOD , може да е Permission може да е всичко.Просто трябва да ти излезе Owner/Public .... Read / Write отметки за избиране

Регистрирах се в free hostia.Ето как стоят нещата там:

Влизаш в Контрол панела си -> Файл мениджър -> Маркираш папката и горе има едно Permission даваш на 777

Мисля,че грешката е в системата за смайлитата,някой може ли да ми даде код за Smiles системата.

Back
Горе