Проблем с качване на сървър

wood

Registered
Здравейте, имам един проблем. Защо след като съм обновил информацията на страницата за сайта ми www.ggconstruct.com, и я кача на сървъра на Superhosting...пак ми дава старата страница. Зная че трябва време понякога да се обнови на сървъра но вече два дни е така. Работя с macromedia dreamweare и със FTP Filezila.

Какво значи "обновил"? Бъди по-конкретен: заменяш съществуващи файлове или добавяш нови?

Ако заменяш съществуващи - първо - убеди се, че качваш в правилната ( посочената ти от хостинг-доставчика ) директория.
Ако тя е както трябва - може да пробваш да изтриеш първо файловете, които искаш да промениш и после да качиш новите.

Виж също така да не е включен бекъп на системата и как.

... Иначе - за обновяването ... не знам от къде знаеш, че се изисквало време, но единственото такова, е дефаткто докато ти се качи новия файл на сървъра.

Поздрави!

wood каза:
Здравейте, имам един проблем. Защо след като съм обновил информацията на страницата за сайта ми www.ggconstruct.com, и я кача на сървъра на Superhosting...пак ми дава старата страница. Зная че трябва време понякога да се обнови на сървъра но вече два дни е така. Работя с macromedia dreamweare и със FTP Filezila.

Под обновяване имах предвид че промених част от текста на главната страница. Изтрих главната страница от сървъра и качих наново обновената страница, но пак се появява старата страница.

wood каза:
Под обновяване имах предвид че промених част от текста на главната страница. Изтрих главната страница от сървъра и качих наново обновената страница, но пак се появява старата страница.
Изтрий кеша и пробвай пак.

Изтрих поне пет пъти кеша, и пак същото. И преди ми се беше случвало същото, но след десетина опита и аз не зная как се обнови.Мисля да пиша до хоста за проблема.

Проблема идва от там, че да може да се гледа от сайта браузера тегли флаша на компютъра ни и като тръгнем да гледаме е същото влез от друг компютър да видиш, че ще е обновено... не сам сигорен къде точно се записваха тези файлове... мисля че в C:/Temp

0u7 каза:
Проблема идва от там, че да може да се гледа от сайта браузера тегли флаша на компютъра ни и като тръгнем да гледаме е същото влез от друг компютър да видиш, че ще е обновено... не сам сигорен къде точно се записваха тези файлове... мисля че в C:/Temp

Да, правилно.

Виж си настройките за "сверяване на изображения", "сверяване на документи" на браузъра - от там е проблема. Дефакто те са обновени, но просто браузъра ти използва последно-изтеглените, защото са му такива настройките.

:)

Извинявай, къде да погледна това за сверяване на образа...аз съм с Mozila i IE 8.0....но и на двата браузъра е същото. Трих кеша и всичко останало но пак ми дава старато.

Back
Горе