Привет,
запитвам се и тук, ако има по-разбиращи, че вече ми омръзна от "разбирачи" по сервизи, които разбират по-малко и от мен...
...та...
Последно време докато работя на машината, при натоварване и идеален режим на работа, настъпват моменти, в които цялата система "замръзва" и не може да реагира по никакъв начин (абсолютно в буквалния смисъл "замръзва" - no f*cking reaction). Единствения начин за подновяване на работата е с рестартиране. Най-интересното е, че след това, няма нищо записано като "грешка" в историята на windows-a.
Отворен съм за идеи, ето и малко спецификация на машинката:
- Оперативна система: Windows 7 Ultimate x86
- DirectX: DirectX version - 11.0
- Процесор: AMD Athlon 64 LE-1640 (работи на 2,7 MHz)
- Видео карта: nVidia GeForce 9500 GT ( с допълнително охлаждане )
- RAM памет: Samsung 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
- Дънна платка: Foxconn A6VMX (-k)
- Чипсет на дънното: AMD 690V, AMD Hammer
- Твърди дискове: 2 x Hitachi 160GB
- Захранване: 350W ... това е което знам за него
Проблемите като цяло започнаха след като сложих Geforce-a 9500-то, но след бърза инсепкция и диагностика, няма проблеми или повреди по самата карта. Отворен съм за идеи и предложения от какво може да е...!?
запитвам се и тук, ако има по-разбиращи, че вече ми омръзна от "разбирачи" по сервизи, които разбират по-малко и от мен...
...та...
Последно време докато работя на машината, при натоварване и идеален режим на работа, настъпват моменти, в които цялата система "замръзва" и не може да реагира по никакъв начин (абсолютно в буквалния смисъл "замръзва" - no f*cking reaction). Единствения начин за подновяване на работата е с рестартиране. Най-интересното е, че след това, няма нищо записано като "грешка" в историята на windows-a.
Отворен съм за идеи, ето и малко спецификация на машинката:
- Оперативна система: Windows 7 Ultimate x86
- DirectX: DirectX version - 11.0
- Процесор: AMD Athlon 64 LE-1640 (работи на 2,7 MHz)
- Видео карта: nVidia GeForce 9500 GT ( с допълнително охлаждане )
- RAM памет: Samsung 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
- Дънна платка: Foxconn A6VMX (-k)
- Чипсет на дънното: AMD 690V, AMD Hammer
- Твърди дискове: 2 x Hitachi 160GB
- Захранване: 350W ... това е което знам за него
Проблемите като цяло започнаха след като сложих Geforce-a 9500-то, но след бърза инсепкция и диагностика, няма проблеми или повреди по самата карта. Отворен съм за идеи и предложения от какво може да е...!?