Проблем с микрофон под vista |(

Emperator

Registered
Взех си 1 микрофонче на брат ми на компа с ХР върви перфе ама на моят с виста не иска да изкара нищо неще да записва можете ли да ми кажете как да го оправя

Трябва да инсталираш драйвери можеби?Виж дали има някакъв диск и провери дали може и на Vista да тръгне :roll:

R3sp3k7 каза:
Трябва да инсталираш драйвери можеби?Виж дали има някакъв диск и провери дали може и на Vista да тръгне :roll:

Драйвери ли микрофона е за 5лв обк....

разрешен ли е от настройките да се ползва ? дали не е заглушен просто ?

SveXteZ каза:
разрешен ли е от настройките да се ползва ? дали не е заглушен просто ?
Би ли ми показал пик да си изясня нещата

Просто е изключен ! Нема как да работи на ЕКсПи а на виста не ..

С ква соунд карта си да ти кажа от каде се пуска ..

stevo каза:
Просто е изключен ! Нема как да работи на ЕКсПи а на виста не ..

С ква соунд карта си да ти кажа от каде се пуска ..
Нз на лаптоп съм и въобще не я знам каква е

пффф моя е същия и съм с Виста ултимейт проблема е че в момента не е в нас иначе щех ти кажа точно каде е ... баси късмета :?

stevo каза:
пффф моя е същия и съм с Виста ултимейт проблема е че в момента не е в нас иначе щех ти кажа точно каде е ... баси късмета :?

нищо кога ще мовеш да ми кажеш

На иконката за Звука кадето се намаля и усилва натисни десен бутон и дай устройство за запис и там треа ти пише еди къф си микрофон и отдолу работи или неработи...

Wicz каза:
На иконката за Звука кадето се намаля и усилва натисни десен бутон и дай устройство за запис и там треа ти пише еди къф си микрофон и отдолу работи или неработи...

Показва ми 2 и двата бачкат :shock: :idea:

Единия е вградения който се намира горе до камерата..
пробвай да извадиш този от слушалките и да говориш до този на камерата на лаптопа...

Wicz каза:
Единия е вградения който се намира горе до камерата..
пробвай да извадиш този от слушалките и да говориш до този на камерата на лаптопа...

Нямам Камера :shock:

Back
Горе