Проблем с мишката ми

gamehack

Registered
Значи взех си USB мишка слагам си я в компа и отдолу ми пише Found new hardyer :unknown device
как да го оправя

Ако не работи (което не ми се вярва) ще трябва да сложиш накрайник за обикновена мишка, да инсталираш драйверите и да я пуснеш на USB. И все пак ако работи този прозорец просто го затваряш :)

И аз съм с такава мишка и ми прай проблеми :o сиг ше си я сменя

Не бе, като я мърдаш действа ли на компютъра... В смисъл като я мърдаш дали се мърда курсора... ?

Аз купих една такава за около осем лева, включих я в USB-то и си тръгна нормално, без да иска нищо. Ама сега като я разгледах - отволу пише за Windows milenium,2000,XP - това значи, че за други системи може да не работи - ако си на Vista - то на вистата, какво ли работи, за Linux нямам идея дали има значение.

Ами кажи марката и модела на мишката и ще ти намерим дравери. Или си купи накрайник за USB мишка. Накрайника представлява едно мъничко (зелено). Вход за USB (там вкарваш USB-то на мишката) и на изхода има крачета за вкарване в обикновен порт за мишка.

Ами във всеки магазин за компютри би трябвало да има. На всяка мишка с USB би трябвало да помогне :) Лично аз ползвам такъв и не мога да се оплача вече 2 години :)
А иначе ето го това зеленото, за което ти говоря
adaptor.jpg

Името му е USB към PS2 адаптор. Търси го под това име в магазините :)

Back
Горе