R rxfeniks Registered 14 Август 2008 #1 Възникна ми едно проблемче... какъвто и инструмент ( tool ) да цъкна да използвам се ми седи Hand Tool (H) ~ дето може да мърдаш изображения ~ как да го оправя !? - пробвах всички комбинации и пак неще да го ... фрасна :x
Възникна ми едно проблемче... какъвто и инструмент ( tool ) да цъкна да използвам се ми седи Hand Tool (H) ~ дето може да мърдаш изображения ~ как да го оправя !? - пробвах всички комбинации и пак неще да го ... фрасна :x
H Hous Registered 14 Август 2008 #3 rxfeniks каза: Възникна ми едно проблемче... какъвто и инструмент ( tool ) да цъкна да използвам се ми седи Hand Tool (H) ~ дето може да мърдаш изображения ~ как да го оправя !? - пробвах всички комбинации и пак неще да го ... фрасна :x Увеличете... Влизаш в контрол панел цъкваш Add/Remove programs избираш PhotoShop-exe-to change/remove и Вместо uninstall цъкаш Repair и става кат ново
rxfeniks каза: Възникна ми едно проблемче... какъвто и инструмент ( tool ) да цъкна да използвам се ми седи Hand Tool (H) ~ дето може да мърдаш изображения ~ как да го оправя !? - пробвах всички комбинации и пак неще да го ... фрасна :x Увеличете... Влизаш в контрол панел цъкваш Add/Remove programs избираш PhotoShop-exe-to change/remove и Вместо uninstall цъкаш Repair и става кат ново