Проблем с подписите

DevNull

Registered
Здревейте . значи направих си собствен дизайн на форума преработка от SubSilver обаче при пускане на тема или мнение не излизат подписите някой може ли да ми каже защо ?? на нормален SubSilver излизат а на моя преработен в нов дизайн не излизат . моля ви ако някой знае защо се получава така нека да ми помогне да го фиксна .

П.П. Като дам преглед на темата преди публикуване подписите излизат но в самия viewtopic не излизат .

Благодаря предварително !!!

DevNull каза:
Здревейте . значи направих си собствен дизайн на форума преработка от SubSilver обаче при пускане на тема или мнение не излизат подписите някой може ли да ми каже защо ?? на нормален SubSilver излизат а на моя преработен в нов дизайн не излизат . моля ви ако някой знае защо се получава така нека да ми помогне да го фиксна .

Благодаря предварително !!!

провери дали от админ панела си разрешил подписите.
и също сложи отметка когато пускаш нова тема на "Добави подпис (подписите се променят от Профила)"

в админ панела сичко е разрешено . добави подпис също съм дал отметка . както споменах по-горе при преглед преди пускане го има подписа а в самия виелтопик го няма .

П.П. - оправих го . оказа се че било грешка дадена от мода за ресайз на картинки "Много важен мод за PHPBB Форум". но все пак ти благодаря за помоща .

Back
Горе