Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
това нещо има начин да е възможно и този начин е ако викснеш почти целият ти форум че да го направиш само на админа да показва по колко мнения има итн.... пък и закакво ти е като то под аватара ти пише колко постове имаш - ако искаш само ника ти да надраскам ей ся набързо ще ти измисля нещо...... а ника??? + това флаш подпис мисля, че неможеше да се слагаToH1o каза:Моля някой да ми фиксне този подпис да мода да го добавям към
форума си:И ако може да е на Флаш основа на слънчев бряг
![]()
Да пише вътре ника на Потребитела и брой постове в Форума.
Моля някой да го направи плз спешно е ..
[/url]
с 3 думи: нищо не разбрахToH1o каза:Ми ако може примерно ника на мястото под сайта дето е "" м/у тях 2-те да е ника на потреибтела аз мислех да го сложа,да има подписа щот исках да слагам Едни точки за брой постове в форума и се натъкнах на това чудо ако може да го поправиш същия размер,имато да е в тези 2 "" м/у тях и примерно "Брой Точки: ли нзи ако може да не е с този фон ми примерно нещо морско
![]()
Супер 10+ ся ако можеш да вградиш за ник и вътре да пише :Брой Постове,Брой точкиmania каза:
ToH1o каза:Супер 10+ ся ако можеш да вградиш за ник и вътре да пише :Брой Постове,Брой точкиmania каза:) Ако можеш и 1 морско флаш баннерче да измайсториш ще е доста добре виждам че можеш
![]()
Ще можеш ли да го направиш така?mania каза:
ToH1o каза:Може ли Да се сменят надписите на "Брой Постове,Брой Точки.)
и под сайта ICCUP да е Ника м/у 2те ""И махни сайта после ще сложим 1 др
![]()
Супер сега махни сайта и на негово място сложи "Sunny Beach" и отдолу 2 "" ще се опитам там секи който сложи този подпис да му е ника в тяхmania каза:ТАКА ЛИ?????
![]()
ToH1o каза:Супер сега махни сайта и на негово място сложи "Sunny Beach" и отдолу 2 "" ще се опитам там секи който сложи този подпис да му е ника в тяхmania каза:ТАКА ЛИ?????
![]()
в тези 2-те ""