Проблем с потребителски лог

musicfan

Registered
Здравейте,
имам следния проблем. Използвам PHPBB3 версия 3.0.2. В администраторския панел на ПОДДРЪЖКА не ми показва потребителските логове. С администраторските и модераторските логове няма проблем, но с потребителските нищо не ми показва. Някой може ли да помогне как да виждам действията на потребителите и ИП-тата?
Благодаря предварително.

В потребителските логове се записва само смяна на парола, смяна на и-мейл, смяна на потребителско име, смяна на група по подразбиране, присъединяване към група, активиране на акаунт от админа или друго действие върху потребителя. Други логове не се записват.

Може би никой не е извършил някой от гореизброените и затова нямаш записи.

Пробвай да направиш ъпдейт до 3.0.3

А защо тогава като гледам на админинстратора лога ми показва и каде е писано във форума? Тази статистика има ли начин да се изкара и за потребителите? Или поне да разбера от кое ИП са влезли?

На администратора и на модератора лога показва само променени теми и мнения, действия по модерирането, не всичко каквото е писано.

Има един мод за статистика, кои регистрирани са влизали през последните 24 часа. Той показва и IP то от което са влизали. Смътно си спомням, че има и друг, който показва всички логове, но в момента не съм сигурен.

Всички модове можеш да намериш на официалния сайт на phpBB

Благодаря за отговора. Ще потърся за някой мод.
А и още нещо да попитам. Как мога (по-точно къде) да си добавя бутон ЛОГ АУТ? Защото ми се губи този бутон

Проблемът се оказа в шаблона който използвам. Явно който го е правил е пропуснал да сложи линк за логаут, но успях да го оправя. А относно мод-а за ИП-тата нещо не можах да намеря. :( Ако някои има под ръка нещо такова ще съм му благодарен да сподели с мен :)

Back
Горе