Проблем с регистрацията

flesheater

Registered
Здравейте ... ами днес установих че имам проблим при регистрацията на нови потребители ...
След попълването на нужните полета и като се натисне да се продължи дава грешка, че някое поле от задължителните полета не е попълнено вижте ... бах инсталирал два мода по времето когато мисля че се появи този проблем, но след възвръщането на backup-ите проблема си остава ... някой знае ли какво може да се направи :(

Пробвах да се регистрирам, но ми отказа точно както казваш. Помислих си, че си сложил по погрешка и друго поле като задължително...но не е това, пробвах регистрация, като попълних инфо във всички възможни полета. Просто ми хрумна, някой от модовете които си въвеждал, налагал ли е промени в базата данни? Защото ако си добавял нови полета там, предполагам трябва да премахнеш и тях, за да изчезне проблема, след като си възстановил файловете на форума от бакъп копието.

kirilart каза:
Пробвах да се регистрирам, но ми отказа точно както казваш. Помислих си, че си сложил по погрешка и друго поле като задължително...но не е това, пробвах регистрация, като попълних инфо във всички възможни полета. Просто ми хрумна, някой от модовете които си въвеждал, налагал ли е промени в базата данни? Защото ако си добавял нови полета там, предполагам трябва да премахнеш и тях, за да изчезне проблема, след като си възстановил файловете на форума от бакъп копието.
Опа :) оправих го ... излезе, че проблема е бил в темплейта ... след като инсталирах единия от модовете и не ми харесваше нещо как изглежда и променях там ... иии съм оцапал работите :) вече всичко е наред ...
благодаря за вниманието :oops:

Back
Горе