Проблем с редактирането на мнения.

Phunki

Registered
Здравейте, пак съм аз :D
Проблемът ми е че не мога да редактирам мнения, задал съм нула на функцията за изчакване преди редактиране, но пак не става - мога само да го изтрия...
Моля помогнете
Благодаря Предварително!

Виж в ПРАВА какво си задал ...

ПРАВА ВЪВ ФОРУМИ> Права (избираш за кои форум или всичките) > Групи (избираш коя група) > от дясно има допълнителни права > Действия .... и гледаш там какви права на групата са зададени. В зависимост от потребителският ранг се определя и какви привилегии му се полагат.

Надявам се да съм помогнал.

Не, там всичко е наред, отдолу си ми пише, че мога да редактирам собственит е си мнения и че мога да качвам файлове и т.н обаче не мога излизат ми само "изтрий" "докладва" и "информация".
Моля Ви помогнете :)

Какъв темплеит ползваш и какви бутони?
Има варянт бутоните да са по-големи от колкотоо трябва, и има два варянта за изход или се намсляват по размер или в images има един файл /imageset/ май се казва там се търсят бутоните и им се оправя на каква големина да се показват.

В папката на стила просилвър има папка imageset, но също има и друга - template. Да отбележа само че форума е на български език, ако това има някаква връзка

Влизаш в style /imeto na stila /imageset ... там трябва да имаш папка с икони папката трябва да се казва EN с английските бутони. Трябва да имаш и BG папка с българските икони.

Ако не е и това пиши.

GOTI каза:
Влизаш в style /imeto na stila /imageset ... там трябва да имаш папка с икони папката трябва да се казва EN с английските бутони. Трябва да имаш и BG папка с българските икони.

Ако не е и това пиши.
Няма папка "bg"

Направих такава папка и сложих всички иконки дето ги има в папката "en", но пак не се получи :cry:
P.S. Това видях в един от логовете, но не знам какво означава? цък

Даде ли в админ панела в стилове обновяване на всички компоненти след като си добавил папка БГ с иконите?

Ужас , наист ина си бил голям новобранец :D

Винаги когато правиш нещо във root директорията - да добавяш снимки, да добавяш файлове, да променяш....

Винаги трябва да влизаш в админ панела, стилове, и ШАБЛОНИ, ТЕМИ, IMAGESET да се цъка на тях и да се обновява.

Ако пак не става триеш кеша на браузера.

Back
Горе