Проблем с сайт при търсене в Google?!

alexander_85

Registered
Здравейте преди време направих и качих сайт в хост. За съжаление бях объркал "<title>". След време промених "<title>"с други думи , но при търсене в Google не излиза. Когато потърся със стария "<title>" излиза на 3-то място. Какво трябва да направя за да излиза с новия "<title>". Надявам се да не съм ви объркал. Мерси !

Не съм точно сигурен изчакай и второ мнение но според мен = Google webmaster и изчистваш обходените места от бота.

Ще мине време докато бота индексира сайта както трябва но няма да е чак толкова пагубно.
За по бързо обновяване ако не си го направил поработи върху microdata и microformat.

Поздрави :)

alexander_85 каза:
Благодаря , а как точно става това да "изчистваш обходените места от бота" ?

Инструменти за уеб администратори Тук

Няма как да ти дам точен линк.
Избираш си сайта който трябва да се оправя.
Отиваш в "Индекс на Google" - Премахване на URL адреси - Създаване на нова молба за премахване.
И трябва да гугал да извлече URL зададените адреси.
Не съм сигурен този инструмент "Извличане като Google" какво прави. Може и с него да се извлекат данните но не съм сигурен за това ти препоръчвам да се поровиш из гугал за инфо.

alexander_85 каза:

Отиваш в "Индекс на Google" - Премахване на URL адреси - Създаване на нова молба за премахване.
Не съм сигурен този инструмент "Извличане като Google" какво прави. Може и с него да се извлекат данните но не съм сигурен за това ти препоръчвам да се поровиш из гугал за инфо.

alexander_85 каза:

Ауууу ...

Ами извинявам се сега погледнах.

Оставил съм браузъра на - "Виж си съобщението" и явно като съм отварял и затварял хрома и се е рефрешвал е пускал поста на ново.

Моля администрацията да изтрие 2-та поста който се повтарят и се извинявам за това.

Направих като GOTI , сайта изчезна от търсене в Google. Добавих го пак. Някаква идея след колко време ще се появи и нужно ли е да направя нещо друго.

alexander_85 каза:
Направих като GOTI , сайта изчезна от търсене в Google. Добавих го пак. Някаква идея след колко време ще се появи и нужно ли е да направя нещо друго.
Питането ти се отнася повече към SEO секцията. :)

Back
Горе