Правя си нов PhpBB 2 форум база данни всичко ОК, и като стигна до влизането не става :? Какво може да съм прецакал или да не съм направил ? Форумът бачка всичко, но като река да вляза и ..
Устави това докато ми отговориш и аз си инсталнах Тройката понеже прочетох във форума , че е по добър всичко направих накрая махнах инстала и като вляза
http://www.forum4e.talk4fun.net/
Eдвам се наревах в тоя форум База данни правя за пръв път такаче може да е оттам , ама вие знаете само ще кажа , че инсталирането мина по - вода :wink:
ПП Базата данни съм я правил по индиански (Попълни задължителните полета), ако трбва да направя шотче или нещо ?
EЙ ТОВА МОМЧЕ Sotis Е СУПЕР ВСИЧКО МИ НАПРАВИ И БГ ЕЗИК МИ ПОМОГНА ДА ДОБАВЯ!
Ако ви интересува нещо с тия форуми няма кво да питате ! Направо го викнете Wink Smile Smile
Значи правя нов форум (Раздел) няма правя подфоруми /Няма/ , обаче като направя подфорум във вече съществуващата тест секция става :shock:
Ами въпроса е по - скоро технически , по нагоре пише за форума (Phpbb3), да ми кажете нещо от настройките или :wink:
ПП:Трябва да ми отворите една тема тъпи въпроси Както казах "не ме е срам да питам! Срам ме е да питам пак!"