Проблем с флаш памет (флашка)

emcuemnecu

Registered
Здравейте. Една от флашките ми не иска да покаже информацията, която има в нея, а има данни, които са ми важни, идея? Последното, което се показа бе информация, че има файлове, които са повредени и иска поправяне. Дадох възстанови и сега няма отваряне ?

Не съм много запознат с флашките но от хора които са по запознати от мен съм чувал че могат да изгорят ако не ги спираш преди да ги извадиш от USB-то и че имало случка в която флашката я е засичало като устройство ама файловете ги нямало. Не казвам че това става просто казвам какво аз знам.

emcuemnecu каза:
HerpaMoTeH каза:
Отвори я през Linux Live CD :)
Възможно ли е ? На български преведено какво да направя?
Live CD най-общо казано е дистрибуция, която ти позволява да стартираш примерно Линукс без да го инсталираш. Или иначе казано пъхаш CD-то с Live дистрибуцията. Разцъкваш малко по нея, да разгледаш как е, що е и т.н. преди да решиш дали да я инсталираш. Не съм сигурен, но Live CD имат някакви ограничения и не може да се ползва всичко, но теб в случая не те интересува това.
Повече информация има в wikipedia:

Live CD

emcuemnecu каза:
HerpaMoTeH каза:
Отвори я през Linux Live CD :)
Възможно ли е ? На български преведено какво да направя?
Пускаш Live CD-то и от там си копираш файловете от флашката. Препоръчвам ти направо да си ги качиш в dox.bg и после да си ги дръпнеш.

Back
Горе