Проблем с форума на phpBB 3.0.0

bboykesh

Registered
Здравейте,
Имам проблем с форума , влизам си в админ панела ,след това "Форуми" и после "Администрация на форумите" , и нали от там се създават форуми и подфоруми ... та проблема е следния :

Когато създам форум и под форум там в админ панела при Администрацията на форумите си показва ,че има създадени тези графи , а пък като вляза в индекса на форума няма нищо , показва ,че няма създадени форуми..

От какво ще е този проблем и как да го оправя?
Благодаря предварително.

Поздрави.

Това което е ти е дал човекът е много полезно, но обърни особено внимание на правата, които си задал за тези форуми и подфоруми. Според мойто сромно мнение там се крие проблемът. Погледни урокът и той ще ти подскаже доста неща!

Forbidden
You don't have permission to access /videouroci/phpBB3administration/ on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Просто задай права на форума и няма да имаш проблеми !

Права всичко е зададено , ама сега друг проблем , като вляза в някой от подфорумите да пускам тема и няма бутона "New Theread" , омг ... ако някой иска да ми помогне да ми пише на скайп ще му дам юзър и пас за форума.Благодаря предварително.
Скайп: b-boy-kesh

Edit:

Оправих го по следния начин - styles/theme name/imageset/ и вътре са иконите и има една папка en ,но тъй като форума ми е на БГ направих друга папка bg с всичките икони и се получи ;).

Back
Горе