K kWo_2 Registered 8 Януари 2011 #1 С Win XP съм и когато браузвам в нета винаги текста ми е само и единствено с един единствен фрифт, а не шрифта който е зададен от самия сайт. От къде идва проблема някой знае ли ?
С Win XP съм и когато браузвам в нета винаги текста ми е само и единствено с един единствен фрифт, а не шрифта който е зададен от самия сайт. От къде идва проблема някой знае ли ?
P peter2222 Registered 8 Януари 2011 #2 шрифта който е зададен в даден сайт го нямаш на компа ...? я провери колко шрифта имаш в компа това е най-елемнтарния отговор на въпроса ти! Ако имаш шрифта който ползва даден сайт а на теб не се показва значи проблемати е по-сериозен
шрифта който е зададен в даден сайт го нямаш на компа ...? я провери колко шрифта имаш в компа това е най-елемнтарния отговор на въпроса ти! Ако имаш шрифта който ползва даден сайт а на теб не се показва значи проблемати е по-сериозен
K kWo_2 Registered 13 Януари 2011 #3 Имам доста шрифтове. Явно наистина проблема е някъде дръгаде. :?