O oXteR Registered 14 Януари 2008 #1 Имам проблем след като направя анимация И е сейфам в .гиф формат Не ми излиза анимаицята а само картинката Защо така :idea:
Имам проблем след като направя анимация И е сейфам в .гиф формат Не ми излиза анимаицята а само картинката Защо така :idea:
M misirkov Registered 14 Януари 2008 #2 Не даваш никаква информация с какво си направил GIF анимацията, както и с какво я отваряш. Пробвай да отвориш файла с firefox и виж дали пак ще има проблем.
Не даваш никаква информация с какво си направил GIF анимацията, както и с какво я отваряш. Пробвай да отвориш файла с firefox и виж дали пак ще има проблем.
O oXteR Registered 14 Януари 2008 #3 Анимацията е направена с Photoshop CS3 Като я пусна в photoshop се вижда НО като е сейфам не се получава ....
Анимацията е направена с Photoshop CS3 Като я пусна в photoshop се вижда НО като е сейфам не се получава ....
M mania Registered 14 Януари 2008 #5 Не трябва да запаметяваш Save as, а Save for web.В първия случай ти излиза като стационарна картинка а във втория като анимация. :?:
Не трябва да запаметяваш Save as, а Save for web.В първия случай ти излиза като стационарна картинка а във втория като анимация. :?:
V vik96 Registered 14 Януари 2008 #6 И при мене е това направи нова папка и сеифаи там да видиш че ще изкара 3-4 фаила 3картинки и 1анимация дет си я напраил!
И при мене е това направи нова папка и сеифаи там да видиш че ще изкара 3-4 фаила 3картинки и 1анимация дет си я напраил!