Проблем с Lockerz

radkov95

Registered
Хора, искам да купя нещо . Обаче като попълвам адреса преди да закупя няма България. Моля помогнете. И ако мога да купя нещо до колко време ще го доставят и струва ли ми нещо на мен това ?

radkov95 каза:
Хора, искам да купя нещо . Обаче като попълвам адреса преди да закупя няма България. Моля помогнете. И ако мога да купя нещо до колко време ще го доставят и струва ли ми нещо на мен това ?

Аз преди играех. Но се разрових, тук в Български пощи и пише, че ако си взимаш стока над някаква си цена, трябва да се плаща % от цената - мито. Прочети повече в сайта на пощата.

Я распажи .. какви пощи .. и какво що .. а защо няма опция за пращане в БГ ?

Ами като ти пристига пратка от друг континент (Lockerz не са от Европа) и зависи там над колко лева е, трябва да платиш мито. Това мито е някакъв % от цената на пратката. Да речем, ако вземеш iPhone и той е 1500лв., трябва да дадеш сиг. 200лв. мито (%-та го пише в сайта на пощата).

а ако е нещо малко .. слушалки или нещо .. а да питам защо няма опция за България за доставка ???

и в 3те поста питаш защо няма доставки до България... Свържи се с поддръжката на lockerz и питай тях :)

Back
Горе