Проблем с photoshop

lqbo123

Registered
Здравейте значи проблемът ми е такъв че когато си направа нов файл и искам да напиша нещо на него (текст) и дава следният ерор:
1208274k.jpg

Ако има значение което ме съмнява ползвам Portable версия.

Пробвай да увеличиш работните процеси на Photosho-па,или ако не стане провери дали там където е инсталиран има достатъчно място,под достатъчно имам в предвид да не би случайно да няма повече от 5-10 mb вободно място ....

При мен проблема се беше получил в периода когато слагах всякакви шрифтове в папка Фонтс и премествах фотошопа от папка в папка и предполагам някой файл се е по загубил и това е проблема. След преинсталирал се оправи при мен.

Има бъгави photoshopи по торент сайтовете. ИЗтегли друга версия. И аз го имах тоя проблем с една от версиите.

Nihtewalk каза:
Самотен,Лябо си е написал че е Portable версия :D Виж под снимката която е качил :)

Да бе вярно.. :D

Не съм го видял :D

По темата.. Портативните Photoshop-ове НЕМОГАТ да използват текстовия инструмент..

Знам го от личен опит, защото и аз бях преди с портативен и ми даваше тази грешка :)

Въпроса не е във версията а във това дали е портативен или не.. Така че можеш да си изтеглиш и ЦС3 и ЦС2 (бе сичките), стига да не са портативни. :?:

Back
Горе