Проблем с PHP...

Lam40

Registered
1. Съжалявам, въпросът ми може да се окаже малко "тъп", но се надявам да проявите разбиране :)

Имам следният проблем с команда в PHP, помня че в училище ми правеше проблем, но не помня как го разрешихме. Сега си взех готова система за качване на картинки, но ето какво ми се отваря.

2138c.png

Явно грешката идва от

Код:
($HTTP_POST_FILES['userfile'])

Това го забелязвам не за пръв път, но сега му идва реда да питам за него.Ако се наложи ще дам кодът на системата :D

Я виж отварящите тагове на php така ли са <? или така <?php. Ако са <? ги направи така <?php

Galli каза:
Я виж отварящите тагове на php така ли са <? или така <?php. Ако са <? ги направи така <?php

Само питам - имали някакво значение дали е <? или <?php

mute каза:
//offtopic
кое е това училище B което учите php

Все по често забелязвам за училища дето учат пхп, дори им визлагат нещо като класно, знам ли кво, да направят сайт... :shock:

Ами то е нещо като СИП се води ама то нашия клас нали малко по така видим компютър...нападай и началото ни питаха искам ли да учим PHP вместо Pascal :D и много ясно че избрахме PHP :D , е иначе и Pascal учим и после го свеждаме в PHP(масиви, низове... и т.н). Първо си припомнихме HTML и след тва PHP. И да накрая ни даваха задачи върху PHP и MySQL. Иначе става въпрос за Математическа Гимназия :) 10клас :) (ше видим кво ше е в 11 ) :oops:

Back
Горе