Проблем с phpbb

Amigo0o

Registered
Значи свалих си базата данни от форуми.бг и си направих нов форум дадах да се качва чаках чаках и накрая ми изписа това "Error importing backup file

DEBUG MODE

SQL Error : 1062 Duplicate entry '??????' for key 1

INSERT INTO `lafche_forumi_bg_search_wordlist` VALUES ('трафик', '2747', '0')

Line : 980
File : admin_db_utilities.php"
Как се оправя?Че искам да си възтановя базата данни... :cry:

Ми тои е доста голям кода и не се копирва целиа а само част от него..

Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 3809866 bytes) in /var/www/index/phpmyadmin/libraries/common.lib.php on line 517
Сега това изписва от phpmyadmin

Ако си свалил базата като текстов файл, струва ми се, че има някаква обърквация с енкодинга и базата ти е само от въпросителни знаци "????????" Можеш да провериш дали е така като я отвориш с някакъв текстов редактор.

Става въпрос за текстовете на кирилица. Има ли кирилица с разбираеми думи или е само "?????" където би трябвало да има текст.

Тогава има надежда :)
Ти как свали базата, от форума или от phpMyAdmin. Ако си я свалил през форума, мисля, че пак трябва да я качиш през форума. Не знам дали става да се качи през phpMyAdmin ако е свалена през форума и обратно.

Най-добре е да се свали през phpMyAdmin и да се качи през него с Import.
Не съм чак толкова навътре в нещата, обаче.

Свалих я през форума като се пробвам да я кача през форума ми изписва
""Error importing backup file

DEBUG MODE

SQL Error : 1062 Duplicate entry '??????' for key 1

INSERT INTO `lafche_forumi_bg_search_wordlist` VALUES ('трафик', '2747', '0')

Line : 980
File : admin_db_utilities.php"
:cry:

На мен също ми даваше грешка накрая и не можех да прехвърлям базата през форума, предполагам нещо стана при инсталирането на някой мод. През phpMyAdmin обаче ставаше. Ако можеш да си я свалиш не през форума може би ще е по добре.

Защо не пишеш на администрацията на форуми.бг за проблема ти?

Писах още не са ми отговорили и не вярвам да ми отговорят щото аз местя форума все пак....

я дай структурата на базата дето са ти я дали от форуми.бг и после твоята дето искаш сега да ти бъде форума? има решение на проблема

Back
Горе