Проблем с phpbb2

Neutron

Registered
Здравейте,
значи проблема е такъв,че немога да влезна в админ панела.
Не ми се показва линк,долу в страницата "Влезте в админ панела"

влез в phpMyAdmin и виж дали в таблицата phpbb_users твоя потребител е с rank 1 (мисля, че 1-ницата беше за админ), защото най-вероятно не те е добавило като админ, за да не ти го показва...

Или ако ползваш някаква странна тема просто не е добавен линк към администрацията :]

Neutron каза:
Да с rank 1 e ...

а коя тема ползваш ?! някоя от sub серията или ? пробвай примерно с SubSilver и виж дали там го има :] ако го има, значи е от темата (ако си я сменял) ако го няма, значи е от самото phpbb, но всичко това е при условие, че с rank = 1 потребителя е администратор!

t0m3kk каза:
Neutron каза:
Да с rank 1 e ...

а коя тема ползваш ?! някоя от sub серията или ? пробвай примерно с SubSilver и виж дали там го има :] ако го има, значи е от темата (ако си я сменял) ако го няма, значи е от самото phpbb, но всичко това е при условие, че с rank = 1 потребителя е администратор!

С acidtech съм,не ми дава да сменя на subsilver

Всъщност може да видиш полето user_level , 1-цата е за админ ,2-ката е за модератор.

Доколкото виждам тази тема е за phpbb3 или поне аз не мога да я намеря за phpbb2, за това ако си с 3-ката виж този урок

Neutron каза:
Replace каза:
Всъщност може да видиш полето user_level , 1-цата е за админ ,2-ката е за модератор.
Да видях го rank-а е 1.
Имах предвид ,че полетата са съвсем различни (user_level и rank)

Отваряш /templates/стила-който-ползваш/overall_footer.tpl и най-отпред
на файла слагаш:
Код:
<div align="center" class="gensmall"><br />{ADMIN_LINK}<br />

hah каза:
Отваряш /templates/стила-който-ползваш/overall_footer.tpl и най-отпред
на файла слагаш:
Код:
<div align="center" class="gensmall"><br />{ADMIN_LINK}<br />

Благодаря стана! :)

Back
Горе