Проблем с Windows 8.1

koko13

Registered
До вчера бях с Windows 7, но реших да пробвам windows 8 и си го инсталирах. Обаче имам проблем с игрите .. Например инсталирах си Despicable Me - като се пробвам да я пусна се пуска до някъде и след това се затваря и ако рестатртирам компютъра и я пусна си тръгва... Имам проблем и с League Of Legends - като ми зареди играта екрана ми премигва, но не изгасва изцяло, а става по-тъмно и по-светло постоянно(докато съм във fullscreen се получава този проблем, ако съм в window режим си върви нормално) От къде може да идва проблема? Преинсталирах драйверите на видеокартата наново, да не е от там, но пак си е същото

Странно. Имал съм проблеми с windows 8 но не и с Windows 8.1
Там по принцип ми работи всичко като на Windows 7.

Картата ти каква е? Драйвъри си си изтеглил за Windows 8.1 нали?

Да, изтеглих драйвери за windows 8.1, проблема с играта го реших като и дадох на Run this program in compatibility mode for: Windows 7. Обаче сега пък забелязах друг проблем ... Понякога иконките до часовника се бъгват - като кликна върху тях не реагират по никакъв начин, след рестарт работят ...

Хора, моля ви, помогнете ми ... Напоследък компютъра ми започна много бавно да работи с някои приложения ... От какво може да идват тези проблеми? Дали е от версията на windows-а, която свалих от замунда? Да пробвам ли с друга? Пусках си антивирусната да проверя за вируси, но не открих..

Зависи коя "версия" (ако мога така да се изразя) си изтеглил от въпросния торент тракер. Повечето са бъгави и имат сума ти грешки и орязани неща. Първо чети в коментарите дали другите потребители са доволни от дадения продукт, който теглиш (това го правиш преди да изтеглиш торента), И ДА, НАПЪЛНО Е ВЪЗМОЖНО да е от версията която си изтеглил да ти омазва така :)
Моят съвет е: преинсталирай, с някоя друга версия, от която потребителите са доволни.

Back
Горе