Проблем

Mitnick

Registered
Здравейте значи интересуваме как мога да променя темплеита на phpbb от phpmyadmin.Ако някой знае ще съм му много благодарен.Сигорно ще се чудите защо точно така се опитвам да го направя.Защото трагнах да инсталирам един темплеит обаче него инсталирах като хората и сега не ми отваря форума нито админ менюто.Плс ако някои може да хелпне

Еми можеж да смениш името на темплейта както и директорията му.Пирмерно имаш темплейт с име WT и папка WT но не работи ама имаш и темплейта subsilver и можеж да си го замениш като промениш директорията на WT.Надявам се че си ме разбрал :) От колоната phpbb_theme можеж да правиш промени по темплейтите :)

Mitnick каза:
Здравейте значи интересуваме как мога да променя темплеита на phpbb от phpmyadmin.Ако някой знае ще съм му много благодарен.Сигорно ще се чудите защо точно така се опитвам да го направя.Защото трагнах да инсталирам един темплеит обаче него инсталирах като хората и сега не ми отваря форума нито админ менюто.Плс ако някои може да хелпне

И на мен ми се е случвало :)

PhpMyAdmin/БД-то/phpbb_users/Прелистване/Намираш името на админа/Избираш user_style/Сменяш цифрата в зависимост от темплемейтите ти :) Ако са 3 избира да го смени на 2-рия като въведеш 2 :)

Само не разбрах как така се сменя тая цифра защото при мене пише че са 4 а като дам на user_style невиждам каде да се промени та за да напиша 3

Back
Горе