Продавам компютър

galabin123

Registered
983675c701579e0b.jpg

ами само мога да ти кажа, че повече от 500 лв за тоя компютър барабар с монитора неможеш да му вземеш...

лол монитора ми е 300 лева,сега е на ремонт и са ми казали че поне 200 ще ми искат за ремонт а пък и монитора ми вмомента струва към 300 лв .. :shock: :shock: :shock: :shock:

galabin123 каза:
лол монитора ми е 300 лева,сега е на ремонт и са ми казали че поне 200 ще ми искат за ремонт а пък и монитора ми вмомента струва към 300 лв .. :shock: :shock: :shock: :shock:

как така го продаваш като е на ремонт в момента ?

и мен какво ме интересува колко ще ти вземат за ремонт ? ако са видяли, че си будала могат и 500 да ти вземат ...

за компа повече от 300 дори не сънувай!
щом монитора си прецакал кой знае какво си правил с компа...

каква марка е монитора ?

Acer забравих модела но е много голям ;d

на монитора просто му скапах буксата защото го местех да гледам филми нищо му няма ... на компа също до сега само е преинсталирван само 1-2 пити :PPPPPP

Не, че искам да ти убивам надеждите да го продадеш, но 1000лв за такъв компютър, извинявай много.. Купих си компютър малко по-добър от твоя като параметри за 500лв, та това, че си го взел за 1000лв мен слабо ме вълнува както всеки друг(предполагам). Не може да вземеш компютър преди 2 години(примерно казано) за 1000лв и да му искаш след тези 2 години същите пари и аз имам компютър на 5 години за 600/700 лева, но не мога да му взема и 100 лева в момента!? Та ако си решил да продаваш компютъра с монитор ги продай на някое хлапе на село, който си няма хал хабер от компютри, то може да се хване, но да го продадеш на човек, който има примерно компютър от преди 3 години, то нямаш никакъв шанс.

Всеки иска да си избие парите за нещо което е купил, но не става така. То все едно да си чисто нова кола за 30 000 лева и да кажеш след 2 години, но аз я взех чисто нова, а колко си я карал за тези 2 години, та същото и със компютъра колко пъти си го ползвал за всичкото това време от както го имаш? Искаш лаптоп, ами да ти кажа преди 2 месеца си взех лаптоп и то за 700 лева и си идеален, няма смисъл да даваш 1000+ лева за лаптоп, продай компютъра на някой за 400/500лв и още 100лв за монитора, ще додадеш някой лев и ето ти лаптоп. Казвам евтин лаптоп, защото се предполага, че го взимаш за работа, а не за игри.. Защото ако са ти казали, че лаптопа е удобен за игри са те излъгали и то страшно много, а ако ще бъде на батерия, то за игри по-добре забрави.. :)

Приеми мнението ми за съвет, а не като обида или нещо от сорта. :) Пожелавам ти успех със продажбата и помисли над мнението ми...

да за съвет го приемам цената я сложих така защото не знаех каква друга иначе знам че няма да мога да го продам за 1000 иначе видях цената на монитора и на видео карата 700 лв близо ...

700лв, ново или 2ра ръка? Защото ако е 700лв ново няма как да му искаш 700лв като се има в предвид, че аз мога да го взема чисто ново пак за същите пари.. Продай за колкото можеш 400/500лв примерно и монитора за 100лв ето ти 600лв и вече в зависимост от това какъв лаптоп искаш, има избор по магазините. :)

galabin123 каза:
Acer забравих модела но е много голям ;d

на монитора просто му скапах буксата защото го местех да гледам филми нищо му няма ... на компа също до сега само е преинсталирван само 1-2 пити :PPPPPP

и какво значи "скапах" буксата ? Аз не мога да го разбера това...

колко пъти си го местил? трява да е хиляди ...

и за 1 букса - 200 лв ? Ти ме разби, честно!

ами кабела се е заплел и мен ме мързи да го оправи и търпам монитора колко може и буксата се прееба направо се клати аз я тегля яко .. за ремонта каза ми че ще е малко по-евтин от монитора нш такова дано си промени решението

galabin123 каза:
ами кабела се е заплел и мен ме мързи да го оправи и търпам монитора колко може и буксата се прееба направо се клати аз я тегля яко ..

аз нищо не разбрах
все едно го пише някой на 11 години ...

аз компютър от такуъв като теб не бих си взел, камоли монитор, до сега не съм срещал някой който да нси монитора си да му сменяват буксата ...

Лично аз ще ти кажа моят РС е 2-пати колкото твоите параметри, освен видеокартата обаче дори аз няма да мога да му взема парите за който го взех ... (1000 лева)
Говорим за 4 GB Рам 2х Ядрен Процесор 1.5 ТВ Хард и т.н. Единственото хубаво нещо което видях и искам да купя (и бих купил целият РС) е кутията заради градусите и охлаждането и.....Иначе успех с продажбата.

root321 каза:
galabin123 каза:
ами кабела се е заплел и мен ме мързи да го оправи и търпам монитора колко може и буксата се прееба направо се клати аз я тегля яко ..

аз нищо не разбрах
все едно го пише някой на 11 години ...

аз компютър от такуъв като теб не бих си взел, камоли монитор, до сега не съм срещал някой който да нси монитора си да му сменяват буксата ...
еми сори не мога да пиша като 9 годишен като теб ...

по-добре някой да трие коментарите и да остави само първото мнение ,защото хора който не копуват спамат само за да се намират в работа ..
тцтц изтъркано е вече ...

Пич, на тоя компютър най-много да му вземеш 350 лева. Не знам какъв ти е монитора, поне да беше написал Марка и модел, че да го разберем...ама щом е и на поправка...значи лошо...

Виж моят компютър за какви пари си го взех преди 3-4 месеца и си направи сметката на твоя дали ще му вземеш 1000лв. ;)

http://www.multirama.bg/product/9282/kompyutar-multirama-pc-premier.html

413c5faa796769ca.png

Мисля че може да му вземеш повече пари ако го продадеш на части защото за цялата конфигурация няма да може да вземеш колкото искаш (също така ще е добре да кажеш от къде си *град* )...
А за колегата по-горе за още малко пари щеше да си вземеш 10-пати по-добро РС

ASUS P8P67-M - 230лв.
i5-2500K, 3.3/6M/s1155, Box - 415лв.
2 х 4GB 1600 MHz - общо 8GB - 200лв
AMD HD6950, 1GB, Sapphire - 430лв.
SSD 60GB Corsair CSSD-F60GB2-BRKT, 2.5", SATA 2 + HDD1000GB WD Caviar Blue, 7200rpm, 32MB, S-ATA3 - 370лв.
DVD-RW - 40лв.
PSU Corsair CMPSU-600CXV2EU, 600W - 150лв.
Кутия с тихи вентилатори - да речем 100лв.

ОБЩО: ~1950лв.

Edit : Аз примерно съм заинтересован от Кутията и Видеокартата, ако ги продаваш (говоря по-отделно всяко нещо за себе си кажи)

Back
Горе