Продавам 2 книги

niki_noki

Registered
1. PHP хакове, съвети и инструменти за създаване на динамични уеб сайтове ЦЕНА: 15 лв.

Програмистите харесват гъвкавостта и скоростта на PHP; дизайнерите – неговата достъпност и удобство. Когато трябва да се създават уеб страници, скриптовият език PHP е наистина едно отлично решение. Всъщност в момента PHP се използва в повече от 19 милиона уеб сайтове. Затова не е изненадващо, че с нарастващото използване на PHP се увеличават и предлагащите се на пазара книги, написани за него. Само една, обаче, разглежда езика отвъд традиционните похвати на уеб програмирането, като включва създаването например на карти, графики, мултимедия и други: PHP Хакове.
В тази книга ще намерите повече от готови решения. В нея се предлагат идеи и техники, които можете да използвате във вашите приложения.

350_ob_IMG_12821513659127_1.jpg


---

2. PHP Добрите страни ЦЕНА: 15 лв.

Забравете всичко, което някога сте чували за PHP, и вижте истинската мощ на езика. Тази книга разглежда най-полезните елементи на PHP, демонстрира по какъв начин те могат да ускорят процеса на уеб разработка и обяснява защо най-разпространените от тях често не се използват по предназначение. Ще научите кои елементи могат да допълнят възможностите на обектно-ориентираното програмиране и кои елементи трябва да използвате, за да интегрирате вашето приложение с бази данни.

Книгата "PHP Добрите страни", написана от дългогодишен член на PHP общността, е идеална както за начинаещи PHP програмисти, така и за уеб разработчици, които искат да разучат нов програмен език.

- Запознайте се с основния синтаксис, променливите и типовете данни в PHP
- Разберете по какъв начин можете да интегрирате езика в уеб страници
- Научете се как да използвате низове, масиви и вградени функции на PHP
- Открийте предимствата в използването на PHP като обектно-ориентиран език
- Разучете начините за взаимодействие между PHP и базите данни като SQLite и MySQL
- Прочетете най-добрите установени практики за предотвратяване на пробиви в сигурността, посредством специфична обработка на входяща и изходяща информация

php-dobrite-strani.jpg


-------

изпращам по ЕКОНТ, като пощенска пратка, доставката излиза 3 лв :)
 

Горе