Прозрачен фон?

msirius

Registered
Може ли подробно да ми обесните как да направя фон-а на тая емотинка прозрачен (в момента е бял) трябва ми някакъв лесен и бърз начин че имам 50 емотикони да обработвам по тоя начин... ето една примерна
011.gif

както ти е емотикона го отваряш с ImageReady и на всеки слой махаш прозрачния фон. Най лесно се маха като го селектираш с Magic Land Tool

Само дето в image ready го няма тоя инструмент :?

Edit: Намерих един много лесен начин със Eraser Tool и ctr+D сега пробвам и ако стане +1 :?:

Еdit2: Нещо нестава като му дам Save optimizet as и фона става отново бял :!: Май неползвам правилния инструмент ?

Тц нестава и png явно неможе...
Стана кат го метнах във photoshop и го индексирах ама спря да мърда...

добре де нали и във фотошопа могат да се правят анимации няма ли да стане някак си

possessed каза:
добре де нали и във фотошопа могат да се правят анимации няма ли да стане някак си
Еми може ама тва нещо се бъгва :idea:

И защо трябва да са на прозрачен фон? По-добре направи фона такъв като на форума или на чата където ще ги ползваш.

mania каза:
И защо трябва да са на прозрачен фон? По-добре направи фона такъв като на форума или на чата където ще ги ползваш.
И така може но някой потребител като си смени скин-а на форума... Но ако неможе transperant ще го направя с цвят на скина по default...

Мне няма да стане и с цвета на фона щото трябва 8 layer-a на всяка емотикона да боядисвам с четка... Ще слагам други мизерни емотикони то се е видяло :)

Глей са кат си напраиш анимацията нали и на всеки слой махаш долния слой демек леара бекграунд махаш му окото (има едно оченце до леара) и така ги махаш на всички после го прехвърляш в Image Ready и го пускаш да си върви да си подскача емотиконката или квото е там и през това време даваш Save Optimizated As... и го сейфаш като .gif и така...Надявам се да съм ти помогнал и да стане

Успех :)

Back
Горе