Промяна на текст от PSD

debian

Registered
По принцип си работя с GIMP , но сега ми се налага да подкарам и Photoshop-а за едно лого .
Имам готово PSD и искам да променя текста , като запазя същите ефекти.

Щрак

Цъкам му Warp text , но тогава структурата на текста се променя. Пробвах също и с местене на ефектите върху нов текст, който ми трябва , но пак се получи тъпотия. :idea:

Ще се радвам на съвети какви стъпки да следвам за да се получи каквото трябва. :)

има 2 варианта

1. да промениш текста и на 3-те слоя или по-точно казано да напишеш каквото искаш но трябва да го напишеш и на 3-те слоя обаче ще се промени шрифта

2. да си свалиш същия шрифт и да копираш ефектите от слоевете

Просто текста е дублиран три пъти и е преместен, след което е изтрит от огражденията на първоначалният текст. Може шрифта да ти липсва, както каза колежката, ако при словете имаш следното нещо:
c6bb4d37c9acc80d.jpg
.

Не можеш да местиш ефекти, защото няма ефекти - както казах по-горе текста е дублиран и само е сменен Blend Mode-а.

68b671a1fb231ab6.jpg

Ето шрифта, просто предпочитам да тегля от Dafont, а и там го има Regular и Italic.

Надявам се да съм помогнал. Успех!

Получи се. Шрифта му е било майката и просто промених текста. Аз си мислех , че е просто обикновен шрифт и са му вкарани някакви деформации за да изглежда така. Получих малко просветление как седят нещата в фотошопа. :lol:

Мерси много на всички. :)

Трудно с тази точка. Давам я на Vladkata , вие си имате по доста. :)

Back
Горе